Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family

Säg hejdå till tidiga morgnar och trötta kvällar. Och hej till lätta, sköna dagar med kravlösa aktiviteter och humörhöjande träning. De här hotellen har vi valt ut för att de ska göra semestern så enkel, rolig och härlig som möjligt för både unga och vuxna resenärer. En frizon för lek, motion och vila. Vi har till och med sett till att ni kan göra själva resan lite bekvämare med snabbare transfer. God och nyttig mat ingår, plus massor av träningspass och gott om tid att bara vara tillsammans. Våra Apollo Mondo Family har vuxit fram utifrån våra resenärers önskemål och har alltid en lokal förankring i landet du besöker. Det här är hotell för hela familjen att älska!

Se alla Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family

  • Barnklubb och simskola
  • Gruppträning och gym ingår
  • Barnsäng, barnstol och sulky
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis wifi
  • Direkt transfer till och från alla hotell

Se alla Apollo Mondo-hotell

Club Polly & Mino för alla leksugna barn

Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb

Under sommaren har barnen busat för fullt på Club Polly & Mino – Apollos barnklubb med specialutbildad, skandinavisktalande personal. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk eller svänga till något ur det lokala köket. Titt som tätt kommer vår kramgoda vänner Polly & Mino på besök. Alla mellan 4 och 11 år är välkomna! Pris från 395:-/vecka.

Läs mer om vår barnklubb
Simskola när du reser med Apollo

Simskola på hotellet

Våra prisvärda simskolor med utbildade simlärare, med grund i Svenska Simförbundets pedagogik, har blivit en stor succé. Efter en halvtimmes rolig och omväxlande simskola i hotellpoolen har barnen hela dagen på sig att leka och öva! Passa på i sommar och anmäl ditt barn till någon av simkurserna nedan eller boka privatundervisning utifrån just ditt barns behov.
Pris från 449:-/vecka.

Läs mer om simskolan

 

Workout with Apollo

Workout with Apollo

Mondo Café

Mondo Café

Det ska vara lätt att resa


Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende