Strada Marina

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vill du bo mitt i Zakynthos stad är hotell Strada Marina ett bra val. Här bor du direkt vid hamnpromenaden och Solomostorget och kan promenera till både stadsstranden och shoppinggatorna. Uppe på hotellets tak finns ett stort poolområde, som kantas av solstolar och parasoller, och en restaurang med tillhörande bar där du kan avsluta kvällarna med något gott att dricka.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 446 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 900 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Strada Marina har ett centralt läge vid Solomostorget i Zakynthos stad. På hotellets tak finns ett stort område som kallas The Roof Garden som bland annat rymmer poolområdet, en à la carte-restaurang och en bar. Vid poolen finns gratis solstolar och parasoller. Restaurangen serverar Medelhavsinspirerade rätter hela dagen och fram till midnatt och baren håller öppet ännu lite längre. Från hela The Roof Garden kan du njuta av den vackra utsikten över Solomostroget, den venetianska borgen Bohali, hamnen och havet. Det finns även ett café på hotellet. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering

Vill du bada i havet ligger en stadsstrand där du kan hyra solstolar och parasoll mot avgift ca 600 meter från hotellet. Från hotellet är det gångavstånd till shoppinggatan Alexanrou Roma.

Måltider

Frukostbuffé.