The Bay Hotel & Suites

  • Privat hotellstrand
  • Lugnt och barnvänligt
  • Aktiviteter för hela familjen

The Bay Hotel and Suites är ett modernt hotell i grönskande omgivningar i byn Vasilikos. I närheten av hotellet finns några av Zakynthos bästa stränder. På hotellet finns det gott om aktiviteter för den som söker omväxling till havet och poolområdet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fantastiskt läge med närhet till fina stränder och natur. Mycket fina rum. Det var lugnt och trev...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 812 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

The Bay Hotel & Suites består av nio byggnader och ligger precis vid stranden i Vasilikos. Hotellområdet är lummigt och vid poolområdet finns en huvudpool, en separat barnpool och pool-/snackbar. Gratis solstolar och parasoller vid både poolen och på hotellets privata strand. Från hotellet är det gångavstånd till två av Zakynthos mest kända stränder S:t Nicholas Beach och Banana Beach. Vid båda finns solstolar och parasoller samt vattensporter mot avgift.

Bufférestaurang som serverar ett stort urval av internationella rätter och du kan välja att sitta antingen inne eller på utomhusterrassen. Gratis gym. Gratis sportaktiviteter som tennis, basket, beach volley. Biljard mot avgift. Spa med massage, bastu och jacuzzi mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift.

Måltider

Vissa dubbelrum: Frukostbuffé.

Vissa dubbelrum och sviter: Halvpension.

Bra att veta

Nivåskillnader inom hotellområdet.