Rumstyper på Zante Maris Suite

Deluxesviter

Deluxesviter med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Deluxesviter med delad pool

Deluxesviter med havsutsikt och delad pool. Uteplats som leder direkt ner i en pool som delas av sex deluxesviter. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong eller terrass och havsutsikt. Vid fönstret finns ett badkar varifrån det är utsikt över havet. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Juniorsviter deluxe med poolaccess

Juniorsviter deluxe med poolaccess - direkt utgång till en gemensam pool som vetter mot havet och delas med fyra andra juniorsviter. Poolen är uppvärmd. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Sviter med privat pool

Sviter med privat pool och havsutsikt. På terrassen finns solsängar. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.