Rumstyper på Zante Maris Suite

Deluxesviter

Fina deluxesviter som ligger på första våningen. Dubbelsäng samt kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med regndusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Deluxesviter med delad pool

Fina och lyxiga deluxesviter med havsutsikt och delad pool. En dubbelsäng och kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med regndusch och wc. Uteplats som leder direkt ner i en pool som delas av fyra deluxesviter. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Juniorsviter

Fina och lyxiga juniorsviter i ljusa färger, belägna på första våningen. Vid fönstret finns ett badkar varifrån det är utsikt över havet. En dubbelsäng och kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med regndusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Juniorsviter deluxe med poolaccess

Fina juniorsviter deluxe med utgång direkt till poolen. Dubbelsäng och kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med regndusch och wc. Uteplats som vetter mot havet och som leder direkt ner i en pool som delas av sex juniorsviter. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Sviter med privat pool

Lyxiga och rymliga sviter med privat pool och havsutsikt. En dubbelsäng och kuddmeny där du väljer din favoritkudde. Minibar, vattenkokare, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med regndusch och wc. Privat soldäck på ca 15 kvadratmeter med solsängar och en egen pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.