Mat och dryck

Restaurang på Tsilivi Beach

Mondo Food & Beverage

Nu kan du äntligen äta och dricka med gott samvete även på semestern! Med hjälp av mästerkocken Christoffer Magnusson Domeij har vi utformat Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept på våra Apollo Mondo Family-hotell. Tanken är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta rätt. Barnen har en specialkomponerad meny och du får också chansen att stifta bekantskap med det genuina grekiska köket. 

Mondo Coffee på Tsilivi Beach

Välkommen till Mondo Café!

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen. En plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Sortimentet i Mondo Café består av tre huvudkomponenter: kaffe, färskpressade juicer och kvalitativa desserter. Njut av välgjort kaffe som cappuccino, espresso och latte, nypressade juicer som innehåller allt från apelsin, melon och morot beroende på säsong och tillgänglighet, och yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet bär liksom barnklubben den välkände inredaren Jon Eliasons signum.

Vad ingår i All Inclusive?
* Frukostbuffé, kl. 07.30-10.00
* Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00
* Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00
* Pizza, gyros och smörgåsar i snackbaren, kl. 10.30-17.30
* Gelateria med glass, crepes, yoghurt och frukt, kl. 11.00-18.00
* Obegränsat med lokala förfriskningar, vin, öl och drinkar i strandbaren, kl. 11.00-23.00
* 20 % rabatt i à la carte-restaurangen SeaSky
* Dagaktiviteter och kvällsunderhållning

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl.12.00 på avresedagen.

Så här lägger du till All Inclusive:

  • Som ett tillval i samband med att du beställer din resa på apollo.se.
  • Om du redan bokat resan, gå in på Min bokning och lägg till All Inclusive (välj "Ändring av tillval" i rullistan för önskad funktion), eller ring oss på 0771-37 37 37.