Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 706 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
poolen var okay
-
maden var i i interassant, dårlig kvalitet og direkte ulækker til tider og bar generelt bare præg af at hotellet var fuldstændig ligeglade. Vinen var en katastrofe, smage af sure sko. Drinksne var udrikkelige men øllen var ok. Men sådan er det vel med all inklusive. Vi gik ud i byen for at spise i stedet. Bliver et nej tak herfra fremover.

Bekräftad gäst: 2022-10-04


9 av 10

+
Fina rum, bra poolområde, bara balkong med utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


9 av 10

+
Närheten till stranden, som var väldigt fin. Personalen var service-minded- Det var positivt att det gick att få äta middag vid ankomsten trots att vi kom sent till hotellet och middagstiden egentligen var över.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


8 av 10

+
Att det fanns dricksvatten och kaffe även för de som inte hade all inklusive. Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


8 av 10

+
Läget, rummen, service
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


9 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


6 av 10

+
Närheten till stranden och butiker. Rena fina pooler. Helt ok familjerum. Wifi funkade över förväntan. Gratis poolhandukar och deposition på rummet. Simskolan med Ida var kanon! Allmänt rent överallt. Smart-Tv med Netflix och Youtube. 20 min transfer med Apollos buss. Liten minimarket precis utanför.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


10 av 10

+
Stranden
-
Saknas mycket skedar servetter mm, mycket lite personal i matsalen. Varje måltid fick vi vänta på mat bröd bestick mm som dom inte fyllde på eftersom.

Bekräftad gäst: 2022-10-04


10 av 10

+
Närheten till havet ingen störande trafik
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


8 av 10

+
Rent, fräscht, fint område och nära till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

256 omdömen
Utmärkt
 
105
Väldigt bra
 
80
Bra
 
38
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2022-09-10

av Ulrica T

Tsilivi beach

+Närheten till stranden och centrum. Apollo som var med på bussen till hotellet, stod vid hotellet när bussen hämtade oss och även fanns på plats inne på flygplatsen. -Maten! Har aldrig varit med om så dålig mat. Mycket gick inte ens att tugga, dålig dryck och skyltarna gick inte att läsa. Valde att äta lunch vid poolkiosken istället, men inte så bra där heller. Middag åt vi ute på restaurang några gånger trots att vi hade all inklusive. Strandförsäljare kom in på poolområdet flera ggr om dan men ingen personal sa åt de att gå.

 
2022-08-29

av mariavik2022 Sandviken, Sverige

Fint hotell men med brister.

Fint hotell men med brister. Hotellet är fräscht, ligger direkt på stranden och man når både andra restauranger och mindre butiker genom en kortare promenad. Mysigt poolområde och maten är helt okej. Snack-baren serverar gyros och creps med choklad så blir man trött på bufferestaurangen finns alltid det. Minus med hotellet var poolen, som iof är fin men som har ett anti-halk golv vilket gör att barnen får sår under fötterna. Såg flera gäster komma gående med blod rinnande på fötterna då de skurit sig i poolen utan att känna det. Städningen av vårt rum har vart vi 09.00 vilket gjort att vi gång på gång legat i sängen, vart på toaletten eller på balkongen och haft okända människor i rummet. De knackar inte utan går bara in. Största minuset är paxande av solstolar som göra redan innan 7.00. Det står att handdukarna ska plockas bort men det görs ej. Klockan 10.00 när poolen öppnar är det omöjligt att få en solstol, hög stress.

 
2022-07-25

av Hans J

Bra hotell med dålig buffémat

Trevligt hotell med fina rum och med både bra pooler och närhet till strand och hav. MEN - buffématen var bedrövlig! Då vi var ett stort sällskap med många barn så var det praktiskt med all-inclusive, men annars vill vi avråda från maten på hotellet. Det finns många andra ställen att äta bra mat på. Välj bort all-inclusive! Vi åkte med Apollo och dess personal var hjälpsam och trevlig.

 
2022-07-01

av Marco12334456

Fruktansvärt hotell

Maten på hotellet var fruktansvärd. Smaklös, okokt mat vissa tillfällen (bla ris), felskyltning och ibland ingen skyltning alls på vad som serveras. Finns inte heller någon beskrivning på vad de olika rätterna innehåller. Hygienen finns mycket att jobba på. Rätt så ofräscht att se de plocka undan disk och torka av bord för att sedan duka fram för nästa gäst som ska äta med besticken som dom tagit på trasan med samt att de greppar besticken där man äter ifrån. Plockar undan och dukar fram utan handskar. Tråkig och enformig mat. Saften som serverades i dryckmaskinen smakade avslagen läsk och var bitter i smaken. Mjölken som var till flingor var ljummen. Fanns lite frukt, inga exotiska frukter utöver vattenmelon. Maten i kioskerna och barerna tillagades utan handskar. Ännu ett stort minus är att hotellet inte alls är likt sina bilder på nätet samt att vattnet i duschen softar väldigt mycket. Helt plötsligt jättevarmt o sen andra jättekallt. En sak som också fått oss att undra över är att vid all inklusive bör man få äta hur många gånger man vill eftersom man betalt för det. Men här står en kvinna och bockar av en rumsnummer för varje måltid. Det vill säga att man inte kan äta lunch eller middag mer än en gång. Konstigt… Redan första dagen märkte vi att all inklusive inte skulle vara aktuellt eftersom maten och dryck var katastrof. Vi åt ute under varje måltid. Frukost lunch och middag. Vi ville därför få tillbaka våra pengar vi lagt på all inclusive men det gick inte. Väldigt trist, dålig service från apollos sida som vi reste med. Vi hade köpt transfer fram och tillbaka från flygplatsen till hotellet. Apollo kunde ej hitta våra biljetter och var därför otrevliga. Även bussen som hämtade oss sista dagen när vi skulle till flygplatsen. Skulle anmälda 19:10 (+-15min). Men bussen anlände redan 18.15 så cirka en timme innan. Vi hade planerat allt mycket väl och ville äta i lugn och ro innan hemfärd. Vi hinner precis ta första tuggan innan vi ser bussen komma och måste packa ned och betala maten snabbt. Under denna tiden står vi även och diskuterar med Apollo angående vår biljett till transfer. Dem ser oss inte på listan och agerar därför otrevligt. När jag sedan visar dem biljetten och att allt är som det ska. Så vänder dem humöret och tonen direkt och blir helt plötsligt trevliga. Vi kommer ALDRRIG att resa med Apollo igen. De har gjort bort sig något enormt flertalet gånger och observera att vi endast varit borta en vecka. Det enda som va bra var att hotellet låg nära stranden allt annat var dåligt tyvärr. Hemskt. Rekommenderar verkligen inte Apollo, eller hotellet. Väljer du hotellet. Res dig utan Apollo och lät bli att köpa till all inklusive.

 
2022-06-22

av Odyssey49384497516 Malmö, Sverige

FANTASTISKT hotell!

Ett fantastisk hotell! Hela familjen ger det 5 av 5 stjärnor! Personalen var fantastisk och servicen likaså! Rekommenderar varmt en semester här! Missa inte att ta en prisvärd massage på hotellet. En av de bästa jag någonsin testat. Missa inte heller att besöka restaurangen Seasky som ligger men en grym panoramavy över havet. Det ingår inte i all inclusive men alla gäster har 20% och maten och likväl här är mat och service fantastisk!