Träning med Apollo

Workout with Apollo på Tsilivi Beach

På Apollo brinner vi för sport och träning. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp, nyttig mat och spabesök. Tsilivi Beach är hotellet med lite extra av allt – även när det kommer till aktiviteter. Här kan du gå på gruppträningspass, träna på egen hand på hotellets välutrustade gym eller ta en löprunda längs markerade leder.

Gruppträning

På Tsilivi Beach kan du välja bland flera olika träningspass varje dag under högsäsong. Under lågsäsong utgår söndagspassen. Gruppträningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer. För att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn är barnklubbstiderna anpassade till träningspassen. Välj bland pass som yoga, core, cirkelträning, boot camp med mera. Läs mer om våra träningspass, träningsschema och klassbeskrivningar här.

Se gruppträningsschema

Aktiviteter som ingår

  • Välutrustat gym  
  • Gruppträning enligt programmet
  • Gåstavar (finns att hyra mot deposition vid servicedisken)
  • Löp- och cykelvagnar (finns att hyra mot deposition vid servicedisken)

Mot avgift:

  • Tennis på intilliggande tennisklubb

Löp- och cykelrundor

Urban Tribes har kartlagt de bästa löp- och cykelrundorna runt Tsilivi Beach. Det går också bra att att hyra cykel- och löpvagnar vid servicedisken. Löprundorna är utmarkerade med färgkoder runt anläggningen och vi vågar lova en löpupplevelse utöver det vanliga! Cykelrutterna är kvalitetssäkrade men inte utmarkerade, så här får du själv se till att du hittar vägen med hjälp av kartan.

Kartor

Förbered dig redan nu och ladda ner våra löp- och cykelkartor: