Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 205 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lungt och skönt omgivning
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-15


8 av 10

+
Läget
-
Frukost samt längre öppettider vid poolbar

Bekräftad gäst: 2021-09-15


10 av 10

+
Lugnt och skönt mitt i centrum.
-
Låsen på allmänna toaletterna vid poolen.

Bekräftad gäst: 2021-09-15


10 av 10

+
Litet och personligt
-

Bekräftad gäst: 2021-09-08


9 av 10

+
-
Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2021-09-08


6 av 10

+
Nära till mycket.
-
Mer städning/byte av handdukar/lakan osv och ev bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2021-09-07


10 av 10

+
Trevliga ägare och lugn och skön atmosfär kring poolen
-
Fästa hyllor och toapappershållaren i väggen. De hängde nu lite lösa. Ingen stor grej, men ändå något som borde åtgärdas.

Bekräftad gäst: 2021-08-25


10 av 10

+
Lugnt, rent och trevlig personal
-
Frukostbrödet

Bekräftad gäst: 2021-08-25


8 av 10

+
Rummet
-
Grönsaker (tomat/gurka) till frukost.

Bekräftad gäst: 2021-08-25


5 av 10

+
-
Samma frukost VARJE morgon. Dåligt utbud och man tröttnar efter två dagar. Ett mer varierat utbud hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2021-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
19
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-08-12

av jessicakD1110KZ Stockholm, Sverige

Fräscht, lugnt och prisvärt

Mindre hotell, bra beläget med närhet till strand, restauranger och annat. Mycket fräscht, såväl utemiljö som hotellrum. Rummen verkar vara nyrenoverade. Väldigt lugnt hotell, vi hade ofta poolen helt för oss själva. Poolområdet är mycket bra, superfräscht! Hotellet består av mindre hus med lägenheter/rum, samtliga på innergård med trevlig och välskött grönska. Således lugnt, ingen trafik eller buller. AC ingår i priset (sett tidigare omdömen där det ej ingick). AC:n mycket effektiv och kylde rummet med lätthet. (Vi var där under varmaste veckan sedan 40 år). Frukosten tråkig och enformig, skralt utbud; kaffe, rostat bröd, hårdkokt ägg och några pålägg. Finns dock trevligt bageri på andra sidan gatan. Poolbaren öppen dagtid till kl. 16, finns dock inget ätbart där. Rekommenderar verkligen detta hotell, särskilt i covid-tider är mindre hotell att föredra. Aldrig trängsel eller svårigheter att hålla avstånd. Superfräscht och gemytligt! Mycket trevligt ägarpar! Vi åkte två vuxna och två barn.

 
2019-10-04

av Jon A

Fint hotell

Litet mysigt hotell som överraskar och känns familjärt. Ägarparet med dotter gjorde allt för att vi som gäster skulle trivas. Några småhus med 4 lägenheter i varje del. Bra städning och det finns kylskåp i varje rum. Liten pool som är lagom för barnen eller om man bara vill ligga och slappa en dag borta från stranden. Frukosten var lite väl enkel, men det fanns det nödvändigaste. Wifi funkade ganska bra för oss och vi bodde i huset längst bort från receptionen. Det finns gott om restauranger i närheten

 
2019-10-01

av smlinnea Stockholm, Sverige

Mysigt litet hotell med väldigt trevlig personal!

Hade absolut inga förväntningar på det här hotellet men blev så himla positivt överraskad! Riktigt fräscha rum, lite små men det gjorde absolut ingenting. Saknade två saker på hela hotellet som därför gör att de endast får en fyra inte femma. 1. Lite bättre frukost, den var väldigt trist och dåligt med variation. 2. Någon form av krok eller hylla på rummet, det var lite svårt att hänga upp saker. Maten var riktigt bra faktiskt, testa deras Pita Gyros den var så grymt bra! Bra priser på både mat och dryck. Ägarna som man nästan lärde känna var otroligt trevliga precis som samtlig personal. Tips är att gå på deras BBQ. Kanske lite trist mat men atmosfären var helt otrolig! Man får lära sig dansa lite Zorba! Skulle absolut kunna återvända hit!

 
2019-09-19

av Superlimpan

Trevlig personal, servicevänliga. Jättebra bartender

Mycket fina rum, bra med närheten till alla restauranger och närheten till havet. Trevlig atmosfär på hotellet , bra priser på dryck och mat. Kunde gärna vara lite bättre teckning av Wifi men helt ok. AC kunde få ingå i bokningspriset

 
2019-09-13

av Climber49368

Mysigt Hotell

Mysigt Hotell med vänliga och hjälpsamma ägare, Giannis och Anastasia. Fint poolområde och lätt att få solstolar. Fina rum med sköna sängar och stora balkonger. Lite liten dusch men annars ok. Frukosten är kanske i minsta laget, saknade nån annan yoghurt än bara den Grekiska och kanske lite mer frukt. Tom i barnen var en pärla! Jättetrevlig och rolig och gjorde sjukt goda drinkar :-) Supermarket och restauranger intill. Kommer absolut återvända!