Kundomdömen om Park Hotel & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

656 omdömen
Utmärkt
 
360
Väldigt bra
 
187
Bra
 
71
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2017-07-26

av IdaKalander Filipstad, Sverige

Fint nyrenoverat hotell

Jag och sambon bodde 1 vecka i juli. Personalen var trevlig och hjälpsam lite stela stundvis och svara att kallprata med. Hotellrummet var fint och välfungerande ac. Frukosten okej väldigt brittisk bönor, korv osv och samma saker varje dag. Middagen var tyvärr ingen höjdare, man blev mätt det fanns många alternativ. Men väldigt spretig mat och svårt att få saker att funka ihop. Poolområdet får dock tummen upp, super sköna solstolar och väldigt fräscht. Ca 1 km till stranden, gick speciella bussar ett par gånger om dagen. Men vi valde endå att promenera eftersom det var så nära. Nära in till shopping och restauranger. Absolut värt pengarna att bo på detta hotell även om en del saker skulle kunna förbättras!

 
2017-05-26

av Beatrice A Önnered, Västra Götaland, Sweden

Fint hotell, men en del som kunnat vara bättre.

Hotellet var jättefint, men väldigt lyhört. Personalen var trevlig och hjälpte oss när airconditionen inte fungerade, när de hade glömt att lägga in handdukar på vårt rum efter städning och lite annat smått och gott. Maten smakade för det mesta väldigt bra, mussakan var supergod tex. Dock plockade de undan glassskålar mm 20 minuter innan buffen stängde och vi inte hade ätit klart då vi var sena tillbaka till hotellet efter en lång utflyktsdag. Fint poolområde och väldigt lugnt. Hotellet ligger en bit ifrån allt stim och stoj vilket är väldigt skönt. Bra med gratis parkering vid hotellet.

 
2013-04-27

av Syrener Sundbyberg, Stockholms Län, Sweden

Trevligt hotell

Jättetrevligt hotell! Snyggt renoverat. Balkonger mot trädgården/poolen är att föredra. Fräscha badrum. Helt ok frukost och bra middag. Vi trivdes jättebra på hotellet. Tsilivi centrum är för turister och affärerna har väldigt liknande utbud. Stämningen är familjär. Stranden tar 10-15 min. att gå till och där fanns alltid solstolar och mysig barer där man kunde äta sin lunch. Zakyntos som ö är dramatisk och hyrbil ett par dar är ett måste.

 
2011-07-26

av Linda0726 Stockholm, Sverige

Ett prisvärt hotell

Ett jätte trevligt hotell som var väldigt rent och frächt. Nära till staden där det finns en hel del resturanger, barer och affärer. Känndes längre att gå till stranden än 1.2 km. Frukosten var ok. Det fanns det som behövdes för att bli mätt även om juicen inte smakade alls. Den smakade sockervatten. Middagen var ok, man blev mätt. Trevligt pooområde med många solstolar.

 
2011-06-30

av Ase_80 Göteborg, Sverige

Riktigt nöjda !

Trevlig personal. Bra och fint hotellrum. Frukosten och middagen var helt ok, mycket att välja på. Poolen var bra och välskött. Lagom promenad avstånd till havet. Lugnt och fint område men med tillgång till natt liv om så önskas.