Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,0 / 10
Städning
 
5,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,3 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
4,9 / 10
Service
 
4,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Personalen i receptionen var trevlig ocy hjälpsam. Låg på ett bra läge mellan strand och centrum. Fasaden var fräsch.
-
Även om det är ett 2-stjärnigt hotell förväntade jag mig att rummet skulle städas. Att ACn kostade 90 euro per vecka känns väldigt dyrt. I ett lägenhetshotell förväntar jag mig även att det ska finnas diskborste och diskmedel så man kan diska efter sig.

Bekräftad gäst: 2022-08-09


5 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-26


6 av 10

+
Poolbaren
-

Bekräftad gäst: 2022-07-26


9 av 10

+
Rummet fanns i skuggan hela tiden
-

Bekräftad gäst: 2022-07-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-12


6 av 10

+
Poolen
-
Dålig städning ,frukosten urusel inte värd pengarna fick gå till annat hotel för att äta frukost.Frukost skulle öppna 08.00 inte förrän 08.20 börjar dom servera.

Bekräftad gäst: 2022-06-21


8 av 10

+
Läget, poolen, vattentrycket i duschen. Kylskåpet. I övrigt är Daisy vad man kan förvänta av klassificeringen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-21


1 av 10

+
Poolen helt ok
-
Läget , omöjligt att sova pga oljud från paddor och fåglar hela natten.Bokade eget boende efter en natt

Bekräftad gäst: 2022-06-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-14


3 av 10

+
Bra kontakt med städerskan som gjorde att jag fick den städning jag ville ha.
-
En sån enkel sak som att man inte fick nån tvål har jag inte upplevt på många år och var väldigt irriterande. Förstår inte att grekerna aldrig lär sig att man måste stänga in duschen på något vis för att man inte ska få vatten på golvet i badrummet. Cikadorna utanför balkongen störde nattsömnen. Tråkig frukost om man förbeställde.

Bekräftad gäst: 2022-06-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

0% av resenärerna rekommenderar

4 omdömen
Utmärkt
 
0
Väldigt bra
 
0
Bra
 
1
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-08-11

av graemee208 Storbritannien

Basic hotel but suitable

I always go self catering and Daisy suited my needs, All staff were friendly to me. The room was cleaned regularly. Yes I would stay there again. If you want fancy, stay somewhere else. Pool area is ideal for families

 
2022-07-22

av Caz1409 London, Storbritannien

Dreadful

Was a self catering holiday but no cooking items or cups, glasses, cutlery etc. If you want a kettle take a travel one otherwise you will get charged 15 euro to hire one. AC was extremely expensive. People we spoke to at other places were charged 7 to 10 euros a day but daisy charged 90 euros a week. The pool bar seemed to charge different price different days for same meal. A toasted sandwich was thickness of a thin slice of bread. Went 4 days before room was cleaned and bins emptied. Best part of it was the pool area. Pool was fabulous and plenty of sun loungers for everyone

 
2022-07-20

av 634elliew

Nasty staff

So I have just got home from visiting daisy hotel and all I can say is the staff are the rudest people I’ve never met. Aside from one bar man who was nothing but genuinely nice to us. Initially when we arrived, we went in as a group of girls and some of us had our own rooms due to adding on last minute or having boyfriends however we were told under no circumstances can we have anyone in the room who’s not us unless they pay. They continued to call us prostitutes in Greek and said ‘there’s not a red light outside the hotel’ thinking we couldn’t understand them. This is absolutely vile and not the environment I will ever be staying in again. Then when we were sat around the pool bar they just stared giving us filthy looks as we were dressed up with makeup on, making us feel really uncomfortable. The rooms were very clean, air con was available to buy so that was good. The drinks were well overpriced for a pool bar that’s just basic and nothing special. We visit the island about 3/4 times a year and don’t get treated like this anywhere else so we will be returning somewhere else next time. Thank you though to the amazing barman who was there in the evenings! You are amazing.

 
2022-07-17

av AnneTange Herlev, Danmark

Ret skuffende.

Meget gammelt og slidt. Flot på ydersiden, men det stopper så også der. Du får ikke mere, end du betaler for - måske heller ikke engang det. Værelserne er livstrætte, og indeholder kun det mest nødvendige. Alt andet skal du betale ekstra for - og det er dyrt. Eks. Aircondition 105 € pr. uge, elkedel 15 € pr. uge osv. Wifi er KUN gratis i receptionen, og skal også tilkøbes - men kan have svært ved at nå ud til værelset. Der er et lille tekøkken med sparsom service. Der bliver sparet på alt. Lyset på gangene er kun tændt om aftenen, og toiletpapir skal du selv hente i receptionen. Nøgler til fælles toiletter findes heller ikke. Du skal være meget opsøgende efter smil fra de ansatte. Kun rengøringsdamen hilser uopfordret. Hvis noget ikke virker, skal man være meget insisterende for at få det rettet op. Poolbarens mad skal man holde sig fra. Det er simpelthen ikke hverken tid eller penge værd at spise. Poolområdet er ok, og poolen fin. Det dyne område er størst. Det lille Børnebassin er fint til helt små børn, men du kan kun tilgå det fra poolbarområdet, og ellers er det afskærmet med matteret glas. Der er meget trafikstøj fra vejen, som ligger lige op ad hotellet. Store tankbiler og skraldebiler kører konstant forbi. Måske et fint hotel, hvis man rejser som voksen, og kun har brug for en solseng - men med børn bliver det hurtigt anstrengende. Vi tog derfra lidt skuffede.