Kundomdömen om Alua Soul Zakynthos

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1557 omdömen
Utmärkt
 
915
Väldigt bra
 
463
Bra
 
120
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-07-05

av Hbgdamcykel

Lugnt all inclusive hotell

Hör är det lugn och ro. Två poler för vuxna och en för barn där de kan leka. Relativt små poler men ibland kan man tom vara själva i polerna. Första all inclusive hotellet som jag bott på där man slipper kämpa för att få solstol intill polen. Alltid gott om plats. Rummen är ok. Maten var dock dålig. Bott på ett antal all-inclusive hotell varav två i samma kedja. Detta hade absolut den sämsta maten. Är man i Grekland vill man tex ha en god feta ost. Denna var direkt smaklös. Maten är viktigt för ett all-inclusive hotell och kan därför inte få bättre betyg.

 
2017-12-20

av azemina d

En dyr katastrof!

Vi bokade ett dyrare rum med havsutsikt och fick först ett rum med utsikt till ett annat hotell och gränd. Kunde skymta havet men de kallade det "havsutsikt". Smutsigt rum, äcklig toalett, högljudd ac. Stank avföring från toaletten. Toalettringen satt löst. Smutsigt badkar. Begärde spjälsäng men fick utan madrass. De hade bara lagt ett lakan på plankorna på botten. Trängdes med en bebis i 2 trånga sängar som skulle sitta ihop men flyttade sig då man vände sig. Kunde därför inte sova med rädsla för att bebisen skulle ramla ur sängen. Trångt i rummet. EJ handikappanpassat hotell. Fick bära barnvagn upp och ner för trappor. Kalla pooler. Svårt att ta sig ner till strand och hav. Fick bytt rum till slut men fick ändå inte den havsutsikt som på bilderna. I övrigt överensstämmer inte bilderna på nätet med realiteten. Svårt att sova på kvällarna pga högljudd underhållning. Stort utbud i restaurangen men endast efterrätter som var goda. Trångt och högljutt i restaurangen. Fick ibland köa för att det inte fanns plats. Folk som ej vistades på hotellet åt där för att hotellet skulle tjäna in mer pengar förmodligen,Trevlig serveringspersonal i restaurangen men fruktansvärt otrevlig personal i lobby och reception, spec en dam med blont lockigt hår och 80-tals blå ögonskugga runt hela ögonen som var otroligt otrevlig. Hon blev tom arg när vi till slut bytte hotell. Vi chockades av bemötandet och kände oss totalt lurade då vi trodde att vi bokade "ett fint" hotell med tanke på priset men fick en knappt 2-stjärnig upplevelse. En fullständig besvikelse! Tack och lov bytte vi till "Elegance luxury executive suites" vilket räddade de få dagar vi hade kvar av vår semester!

 
2017-09-27

av Cykla17 Kalmar, Sverige

Mycket bra hotell

Ett mycket bra hotell. Mycket trevlig och bra personal. Maten var toppen, bra pooler och rent och fint överallt. Det är ganska stor nivåskillnad mellan restaurang och en del av hotellbyggnaderna dvs ganska mycket trappor att gå i. Vi hade en riktigt bra tid där.

 
2017-08-30

av Rani Y

Helt okej

Maten var helt okej ,trevliga personal ,Rom service var inte så bra jättefin utsikt mot havet ,alkoholen var inte så bra dem kanske blandar det med vatten för all alkohol dem hade var 30% alkohol halt sa personalen som jobbade på baren

 
2017-08-05

av Marianne D

Så nära full pott man kan komma!

Vi har precis kommit hem efter en underbar vecka på detta hotell. Maten var utmärkt, något man såg fram emot varje dag, vällagad med stort utbud frukost, lunch och middag. Mycket hjälpsam och trevlig personal. Utmärkt städning. Det var lugnt och en bra stämning på hotellet och tyst på nätterna så man fick ro trots att barerna var öppna sent. Fina pooler och nära till havsbad. Sängarna i rummet var bästa tänkbara. Dock var vårt rum lite väl mörkt och luktade lite unket så annars hade detta fått full poäng. Direkt efter utcheckningen ville jag tillbaka.