Cavo Orient

apollo mondo selected

 • Lugna omgivningar
 • Poolområde med utsikt mot havet
 • Boka dubbelrum med delad pool

Cavo Orient är ett strandnära hotell som ligger i rofyllda omgivningar bland olivträd och cypresser i byn Tragaki på Zakynthos. Med mat och dryck inkluderat är det enkelt att hitta ett äkta semesterlugn. Hotellet är placerat precis vid kusten och från det inbjudande poolområdet har du en vidsträckt havsutsikt. Som alltid på våra Mondo Selected-hotell erbjuds morgonyoga flera gånger i veckan och Club Polly & Mino för de yngsta.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dubbelrum, Beachside för 2-4 personer. Dubbelrum med delad pool för 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lagom stort nära pool och havet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 96 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lugn oas med fantastisk utsikt
På hotell Cavo Orient väntar en vilsam semester. Poolområdet har gratis solstolar och parasoller och här har du en hänförande utsikt och en svalkande bris från havet. Här finns också en barnpool med solskydd för de yngre gästerna. Nedanför hotellet finns en solplatå med ett mindre antal solstolar och parasoller och en smal strand med klippor och stenar.

Restauranger
Hotellets bufférestaurang ligger på andra våningen och har panoramafönster med utsikt mot havet. Här serveras en väl utvald frukost- och lunchbuffé varje dag. På kvällen dukas en intim middagsbuffé upp med varierat utbud som avslutas med ett läckert dessertbord med bakverk från hotellets bageri. Varje kväll serveras grekiska specialiteter och nyfångad fisk i hotellets à la carte-restaurang (reservation krävs).

Nere på strandplatån finns en nyöppnad snackbar som serverar enklare rätter och drycker. I närheten av hotellet ligger två välkänt bra restauranger. En av dem serverar i huvudsak fisk och skaldjur, medan den andra är av traditionell grekisk karaktär. Fråga gärna receptionen eller vår personal på plats om fler tips.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Sport och träning
På våra Apollo Mondo Selected ska det vara enkelt att leva hälsosamt. Cavo Orient har ett litet gym med bra utrustning för dig som gillar att träna på egen hand. Fem dagar i veckan erbjuder vi gratis morgonyoga med skandinavisktalande instruktörer. Ibland håller vi gruppträningspass och du kan alltid hitta utmärkta cykelbanor och löparrundor i området. Gåstavar, cykel- och löpvagnar finns att låna mot deposition i receptionen, och hotellet hjälper dig gärna om du önskar hyra en cykel. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du på hotellrummet.

Club Polly & Mino och simskola
På Cavo Orient erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. På hotellet finns också en liten lekplats.

Övrigt om hotellet
Aktiviteter dagtid och underhållning kvällstid med exempelvis grekisk afton, shower, tävlingar och bingo. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Hotellet ligger vid havet och stranden nedanför består främst av klippor. Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Parkering finns. Närmaste supermarket ligger ca 500 meter från hotellet. Lokal trafik. Busshållplatsen, med buss som kör in till Zakynthos stad och Tsilivi två gånger om dagen, är placerad ca 50 meter från hotellet.

Läs mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Helpension inklusive dryck.

I helpension serveras måltiderna i bufférestaurangen.
Till frukost ingår kaffe, te och juice.
Till lunch och middag ingår läsk, öl och vin på tapp samt kaffe och te.
Middagen serveras mellan kl. 18.30-21.00.
Några kvällar i veckan serveras traditionella grekiska rätter och minst en kväll per vecka serveras en större grekisk buffé med flera lokala specialiteter.
Det kan också vara andra temakvällar med t.ex. italienska eller mexikanska rätter.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Snacks från buffé, kl. 11.00-12.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
 • Snacks från buffé, kl. 14.30-18.00.
 • Glass i samband med måltider, samt däremellan för alla barn.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.30.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

För att så långt som möjligt undvika onödiga kontakter och smittspridning gäller följande under sommaren 2020 :

 • Möjlighet att checka in i förväg på www.cavoorient.com
 • Mätning av kroppstemperatur kan förekomma vid ankomst.
 • Betalningar ska helst göras elektroniskt.
 • Faciliteter i rummen som t ex tidningar, kaffe- och tefaciliteter och prydnadskuddar har plockats bort.
 • Max två gäster (eller att man tillhör samma familj) i hissen samtidigt.
 • Solstolar får ej flyttas på.
 • Jacuzzi, bastu och ångbastu kommer hålla stängt.
 • Max 62 gäster i poolen samtidigt.
 • Ingen kvällsunderhållning.
 • Gymmet är endast öppet mot förfrågan i receptionen.
 • Städning (och eventuellt underhåll) i rummen kommer endast ske då rummet är tomt.
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Cavo Orient kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Cavo Orient och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.


Boka vårt barnpaket

Du som reser med små barn kan förboka sulky, barnstol och barnsäng. Boka hela barnpaketet eller enskilda delar i samband med att du beställer resan, eller lägg till det genom att logga in på Min bokning.


Löpträna på semestern

Vill du promenera/jogga/springa på Cavo Orient kan du ladda ner våra kartor redan nu. Kartorna är framtagna av Multisportlaget Peak Performance. Välj mellan rutterna nedan.

 Olive Grove

  Into the Clouds

  The 4 Saints of Agia

  Ocean and Mountains

  Black Cave Mountains