Rumstyper på Cavo Orient

Dubbelrum

Ljusa och moderna dubbelrum med dubbelsäng samt möjlighet till extrabäddar i vanliga sängar. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Rummen för 2 personer har markterrass, varav vissa har begränsad havsutsikt. Rummen för 2-3 personer har markterrass, varav vissa har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Rummen för 2-4 personer har balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Dubbelrum med delad pool

Ljusa och moderna dubbelrum med dubbelsäng samt möjlighet till extrabäddar i vanliga sängar. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Uteplats och delad pool och poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Dubbelrum, Beachside

Ljusa och moderna dubbelrum som ligger närmast stranden. Rummen har dubbelsäng samt möjlighet till extrabäddar i vanliga sängar. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller uteplats med delad pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.