En aktiv semester på Zakynthos

Vill du träna när du är på semester på Zakynthos? Eller är du sugen på en avkopplande spabehandling? Här har vi samlat våra tips till en mer aktiv semester på Zakynthos.

Tennis

Gillar du spela tennis på semestern? På flera av stränderna på Zakynthos finns tennisbanor så ta med träningskläder och utmana ressällskapet i en match.

Minigolf

Vill du ha omväxling till strandlivet är minigolf en given aktivitet. Vid huvudgatan i Argassi finns den mycket trevliga banan Fantasy, där barn i alla åldrar kan ha roligt. I Tsilivi finns också en trevlig bana för minigolf. Tel: +30 269 502 4596.

Gym i toppklass

I utkanten av Zakynthos stad ligger Athlokinisi, som är ett gym i toppklass. Här kan du som gillar att träna passa på att få motion även på semestern. Det erbjuds många olika pass, allt från spinning till kickboxning. Tel: +30 269 504 8877.

Snorkling och dykning med Eurodivers

Vill du besöka Kerigrottan eller någon annan ö men inte hyra egen båt? Då kan vi tipsa om snorkel- och dykutflykter som anordnas av Eurodivers. Eurodivers, som ägs och drivs av svensk-greken Vaijo, ligger på den vackra stranden i Laganas och på Tsilivis huvudgata. Under utflykten får du dyka dyka inne i grottorna och snorkla bland färgglada fiskar. Du kan också passa på att ta dykcertifikat hos Eurodivers. Tel: +30 269 502 9581.

Lyxiga spabehandlingar

Vill du koppla av och känna semestern extra mycket är ett besök på Lesante Hotel & Spa i Tsilivi att föredra. Spaet är både lyxigt och modernt, och här finns flera sköna behandlingar i i en härligt skön miljö. Förutom massage finns hamam, vaxning, manikyr och ett stort utbud av sköna spabehandlingar. Boka in en eller flera timmar och njut av välförtjänt lyx. Tel: +30 269 504 1330.
 

Boka resa till Zakynthos