Margarita (Zakynthos)

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till det mysiga hotellet Margarita som ligger i den lugnare delen av Laganas. Margarita är ett fantastiskt val för familjer och par som vill njuta av en avkopplande semester. Här kan du sola vid någon av de palmkantade poolerna eller ta en lugn promenad till den lokala sandstranden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1228 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Palmkantade hotel Margarita ligger i ett lugnare område i den lite livligare orten Laganas. Här har du närhet till både den härliga Laganasstranden som ligger bara 800 meter bort och mysiga restauranger längs strandkanten, där du kan beställa in en svalkande frappe eller andra goda förfriskningar.

Stranden i Laganas är lång och barnvänlig med mjuk finkornig sand. Här finns det möjlighet att hyra solstolar och parasoller. För dig som vill ha något att göra på stranden finns det flera aktiviteter som dykning och snorkling.

Margarita består av fyra olika byggnader med moderna rum och här kan du strosa i hotellets stora trädgårdar, där det växer mer än 120 palmer, eller njuta av hotellets två utomhuspooler, med gratis solstolar och parasoller. Det är gratis wifi i utvalda allmänna utrymmen och i rummen.

Zakynthos är känt för sina traditionella rätter och kulinariska läckerheter. Dessa unika smaker kan du avnjuta på den prisbelönta restaurangen som finns på hotellet. Här upplever du fantastiska stunder med härlig kvalitetsservice och erfarna kockar.

Du kan förvänta dig en härlig frukost där du bland annat finner en mängd färska juicer och lokala produkter och under middagarna kan du njuta av både grekiska och internationella rätter, färskt hemlagat bröd och olika bakverk från hotellets konditor.   På hotellets två olika barer kan du avnjuta goda förfriskningar och under kvällstimmarna kan du njuta av fantastiska avkopplande stunder bredvid utomhuspoolen, omgiven av den vackra trädgården.

På hotellet kan du också testa på att spela tennis helt gratis eller spela biljard mot avgift. Supermarket ligger nära hotellet.

Besök huvudgatan i Laganas där det ligger små mysiga butiker och tavernor och restauranger med grekiska och internationella menyer. Passa på att ta en kort bilresa till öns huvudstad, Zakynthos Stad, 9 km från hotellet. Där kan du besöka en rad olika museer, kaféer och tavernor.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé kl. 07:30–10:00.
  • Lunchbuffé kl. 12:30 – 14:00.
  • Middagsbuffé kl. 19:00 – 21:00.
  • Snacks och lättare måltider i poolbaren kl. 11:00 – 12:30 och 14:00 - 17:30.
  • Glass i poolbaren kl. 11:00 - 17:30.
  • Obegränsat med förfriskningar, lokalt öl och vin vid lunch och middag.
  • Obegränsat med förfriskningar, lokalt öl, vin och drinkar i minst en av de två barerna kl 10:00-23:00.
  • Aktiviteter som vattengympa, dart, biljardbord, tennis, volleyboll, bingo, karaoke, frågesportskvällar och grekiska temakvällar.

Observera att ändringar i utbudet kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

  • Receptionen har öppet dygnet runt.