Kundomdömen om Esperia (Zakynthos)

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

289 omdömen
Utmärkt
 
104
Väldigt bra
 
75
Bra
 
55
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2018-07-05

av aaasb1 Stockholm, Sverige

Heeemskt!!

Skulle nog aldrig någonsin rekommenderat detta hotell till någon!! Och absolut inte Laganas heller!! Det var det absolut värsta hotellet jag och mina vänner någonsin varit på. Precis som kommentarerna lyder så kan man inte sova, alls! Spelar ingen roll om du är 60 och vill ha ro eller om du är 22 (som oss) och är fylld med energi - nätterna var hemska på alla nivåer. Hotellet saknar air condition som är mot avgift, de flesta var ändå missnöjda med den ändå. Frukosten åt vi aldrig, inte ens vattnet gick att dricka. Rummen var smutsiga och städning gjordes inte varje dag. Finns många andra ställen som är mycket bättre och erbjuder mer för de pengarna! Poolen är inte alls så stor som den verkar vara på bilder. Laganas är i övrigt helvetet på jorden. Smutsigt, äckligt & inte ETT ställe att äta ordentlig mat på. Vi åt färdiga croissant nästan varje dag. Människorna är inte alls hjälpsamma och trevliga. Kan säga att allting sög med detta område. Aldrig igen.

 
2017-10-05

av Jennifer L

Billigt på hotellet och de flesta ställena runt.

Resan i sig var bra, zante är fint. Hotellet var rent ut sagt skit. Rummet var så dåligt städat redan när vi kom. Vi fick själva börja städa för att ens kunna gå in i rummet. golvet smutsigt,badrummet var helt ostädat,handfatet hade massa smuts och duschen hade massa gamla tvålrester på väggen. Vi fick påpeka flera gånger under vår vistelse till receptionen att vår rum inte var ordentligt städat, men detta gjorde ingen skillnad. Vissa dagar var städerskan bara och bäddade sängen, ingenting utöver detta. Fick också bara rena handdukar och rena lakan, en gång på en vecka, fast att de var smutsiga. Riktigt ofräscht. Sedan kostade allt pengar utöver vad man betalt, ac kostade(och det klarar man sig inte utan),kylskåp och säkerhetsskåp kostade också extra. Frukosten ingick i priset, vi var där första morgonen, inget mer. Där fanns bröd, ost, skinka, två youghurter, kaffe och juice. Ingenting direkt att längta till på morgonen. Rummen var väldigt lyhörda på kvälls/natttid då hotellet låg på bargatan. Vår balkongdörr gick heller inte att stänga eftersom låset på dörren var trasig. Poolen och poolområdet var helt okej, Fanns alltid solstolar lediga, man behövde inte gå upp tidigt på morgonen för att få en stol. Kvinnan som jobbade i poolbaren ( Kristina) Hon var riktigt trevlig och rolig. Men ibland blev det för mycket. Det var riktigt hög musik många gånger och sedan skrek hon i någon mikrofon för att få kontakt med folk vid poolen. Det var roligt, men jobbigt om man faktiskt ville sola och njuta bara. Därför var vi inte heller vid poolen många gånger. Stranden låg just bakom hörnet och var mycket skönare. Man fick inte heller sina pass ifrån receptionen förrän när man åkte hem. Vilket kändes riskabelt då de bara låg på en hylla. en av männen i receptionen var riktigt otrevlig. De dagar som han var där så valde vi att inte gå dir för att fråga efter hjälp.

 
2017-10-04

av LineRis Norrtälje, Sverige

Hyfsat hotel

Skulle kunna få fyra stjärnor för läget och personalen, men är i behov av en ansiktslyftning. Frukostbuffén var under all kritik. Skippa drinkarna i poolbaren. Annars fräscht och fint poolområde ett stenkast från stranden.

 
2017-09-20

av jjennyy866

Mysigt hotell

Ett toppen hotell som passar som unga och gamla. Bra personal, vi fick mycket tips och råd till olika resor man kan besöka på ön. Även restaurangtips. Bra och fräsch frukost. Supergoda drinkar i baren och schysst pool. Vi är jätte nöjda och kommer garanterat komma tillbaka till detta hotell.

 
2017-09-04

av Rasmus N

Prisvärt, trevligt, strandnära

Väldigt Nära till det mesta. Strand och restauranger fins det gott om , ligger på "huvudgatan". nattliv finns det gått om. inte så dyrt hotell, trevlig personal, bra bemötande. Och baren på hotellet är billig för dom som gillar det.