Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och personalen
-
inget vi kan komma på

Bekräftad gäst: 2021-09-15


9 av 10

+
Läget
-
Den varma delen av frukosten var inte varm

Bekräftad gäst: 2021-08-18


8 av 10

+
Alla var otroligt trevliga och serviceinriktade. Mycket god mat när vi väl kom förbi krånglet att jag ska ha glutenfritt.
-
Sängen lite väl hård Bättre service inledningsvis avseende glutenfri kost. När jag sa ifrån på skarpen efter flera misslyckade måltider så var allt superbt!

Bekräftad gäst: 2021-08-03


10 av 10

+
Den här enkäten besvaras för Contessina Hotel och inte Crystal Beach Hotel. Crystal Beach Hotel var nog det allra värsta jag nånsin varit på och ni borde verkligen jobba på er vilseledande marknadsföring. Jag är otrolig besviken på servicen som jag fått av Apollo och skulle vilja ha en enkät om det då ni behöver höra vår historia och ni behöver mycket förbättringar. Tror inte att jag nånsin kommer resa med Apollo igen
-
Hotellet kräver 10€ För varje timme man är extra incheckad, man måste checka ut 11:00 men vårt flyg lyfter 21:30 så då vill de att man betalar 10€ för varje timme fast att rummet inte är bokat. Otroligt dåligt och är riktigt besviken

Bekräftad gäst: 2021-06-23


9 av 10

+
Nära havet. Trevlig matsal o bar. Lugnt.
-
Ta bort bananplantor.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Närheten till havet, personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
Närheten till havet och utsikten och en fantastisk bar som är i direkt anslutning till stranden och hotellet.Där är toppklass av både mat o service.
-
Försök att rensa upp bananodlingen.Den är inte trevlig i något fall.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
Närheten till stranden. Lugnt område.
-
Åtgärda innergården så att även de med rum/balkonger på de två nedersta våningarna ser något. Det var en skog av bananplantor/träd där vilket även resulterade i att det var kolsvart på innergården kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

+
Läget, väldigt trevlig poolbar med god mat, fantastiks utsikt, bra musik
-
Fler hängare på rummet till ex handdukar, samt till balkongen för blöta badkläder

Bekräftad gäst: 2019-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
68
Bra
 
28
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-17

av 331andersm Torslanda, Sverige

Bra läge men hemska rum

+ läget vid stranden + poolbaren med finaste utsikten och bra utbud + läget på poolen - rummen, hemska och mögliga. Hål i vägar, trasiga sängar och dålig lukt...riktigt sunkiga. Undvik 205 och 209 - snåla med AC, fick tjata till oss något som skulle ingå - restaurangen, dyr och litet utbud och inte särkilt bra. Gå 100 meter till tex Stanis så får ni bättre - slitet pool område - alla regler kring poolen, man får tex inte ha med sig eget vatten ?!? - sur poolpersonal som går runt och gnäller...service vad är det - sen så säljer de ut platser runt poolen till folk utanför hotellet...så kom inte försent - byter wi-fi system mitt i veckan...säg till om det kanske vore en bra idé? Mao lite för mycket tjäna pengar på folk och lite för lite sälja en upplevelse. Hitta något bättre om du inte vill ha vyn från poolen...som du dock kan få ändå för typ 5euro

 
2018-09-23

av sten_kew

Sten-Åke

Fantastiskt läge precis vid stranden! Tråkigt att det kan variera så i rumsstandard för samma peng i samma bokning, ett rum med havsutsikt och ett rum i källaren med utsikt över gigantiska bananplantor och knappt att man kunde se dagens ljus! Upptäckte under vår säng, när vi skulle åka hem när vi checkade eventuella saker som hamnat därunder, att det låg ett kvitto i allt damm från en månad tidigare , så ofrächt!

 
2017-09-28

av Tjobb Uppsala, Sverige

Ett fantastiskt bra hotell!

Ett välskött och familjärt hotell med bra service och fantastiskt läge. Hotellets restaurang är den bästa i området med en härlig terass med havsutsikt. Mysig poolbar med ett bra lunchutbud. Poolområdet har endast ett liten barnpool och hotellet riktar sig nog inte främst till barnfamiljer. Kan varmt rekommendera Crystal Beach!

 
2017-09-28

av CAPAAH

Amazing!

Fantastiskt hotell med en varm och familjär atmosfär. Vi hade en underbar vecka och ville knappt lämna hotellområdet då allt fanns inom räckhåll: Pool, utmärkt restaurang, 0 meter till stranden och en superb service. Jättefina rum, sköna sängar och god frukost med massor att välja på. Kan varmt rekommenderas!

 
2017-07-10

av Louise E Sverige

Mycket bra hotell

Fantastiskt läge och underbar utsikt. Det är verkligen värt att ta ett rum med havsutsikt. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Rummet och frukosten var bra. Sängarna är dock fruktansvärda, väldigt hårda och man känner fjädrarna.