Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personalen o maten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


7 av 10

+
Ordning och reda, trevlig personalsamt god och varierande mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


8 av 10

+
Bra personal och bra mat
-

Bekräftad gäst: 2022-09-20


8 av 10

+
Fantastiskt personalen och varierande may
-

Bekräftad gäst: 2022-09-06


9 av 10

+
Fina rum god mat
-

Bekräftad gäst: 2022-08-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-26


7 av 10

+
Snackbar och poolområde
-

Bekräftad gäst: 2022-07-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-12


10 av 10

+
Maten och rummen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-05


9 av 10

+
Handikapvänlig pool ,det fans trappsteg ner i poolen inte bara stegar ( bör finnas trappsteg på alla hotell)
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1799 omdömen
Utmärkt
 
1221
Väldigt bra
 
410
Bra
 
124
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-09-05

av Branzell Katrineholm, Sverige

Bara att boka!!!👌

Fantastiskt bra och trevligt hotell👌 Mycket fräscha rum med sköna sängar, trevlig uteplats och väl fungerande ac. Personalen är också helt otroligt trevliga. Frukost från 07:30, lunch från 12:30 och middag från 19:00. Poolbaren öppen mellan 10:30 och 18:00. A la carte restaurangen öppen tisdagar och fredagar, måste bokas bord. Maten är riktigt riktigt bra med stor variation och bra smak. Poolhandukar kan hyras i receptionen för 5 euro styck för en vecka. Stor och rymlig pool med olika sektioner och ett underbart vattenfall. 250 meter till havet med långgrund strand. 10 euro för 2 solsängar och ett parasoll per dag. Nära till flertalet supermarkets och diverse uthyrningsfirmor. Rekommenderas starkt

 
2014-06-27

av 35tj Västerås

Fräscht och rent hotell dock väl brittiskt

Vi reste hit i juni 2014 med solresor. Hotellet: Stort, rent och fräscht. Bra service framför allt i receptionen och i matsalen. Städningen var perfekt. Rummet var rätt stort. Fanns litet kylskåp och även möjlighet att göra mat själv om man velat. Det finns vattenkokare och kaffe och te om man vill. Om man vill kan man hyra en safety box för 15 euro en vecka, vilket vi gjorde. Maten på hotellet är helt okej, finns relativt mycket att välja på. Dock saknade vi grekisk mat, det märktes att hotellet mest är inriktat på brittiska resenärer för det var mycket brittisk mat. Poolområdet är stort och det finns rätt gott om solstolar. Det är även nära att gå ner till stranden om man vill. Stranden är väldigt långgrund och det var väldigt varmt att bada. Kan dock varna för brännmaneter som jag råkade ut för. Ett animationsteam har underhållning vid poolen varje dag, men det var bara biljard, dart, vattenpolo med mera. Ibland var det lite tjatigt när de kom och frågade om man ville vara med. Underhållningen på hotellet är i stort sett obefintlig om man inte gillar bingo och quiz. Återigen mest inriktad på brittiska resenärer. Flygplan flyger lågt över hotellet men det är inget som stör. De flyger inte heller nattetid. Det är snarare rätt kul att se dem flyga så pass nära. Men det är egentligen inget fel på hotellet, men det märks väldigt tydligt att det är brittiska gäster man riktar in sig på. Det var lite tråkigt, annars hade vi gärna återvänt till det här hotellet. Den grekiska känslan saknas. Det var också anledningen till att vi gick i väg och åt inne i Kalamaki flera kvällar. Kan rekommendera en restaurang inne i Kalamaki som har grekisk afton två kvällar i veckan. Då får man se grekisk dans och de plockade även upp oss och andra att dansa när vi var där. Det var mycket trevligt. De har också väldigt god mat och perfekt service där all personal bryr sig om en och frågar hur det är. De var också väldigt underhållande. Vi var i väg på en utflykt, en båttur där vi spanade efter havssköldpaddor. Vi var även in i några grottor med turkosblått vatten. Det var häftigt. Man fick även chans att bada flera gånger under turen. Om vi hade varit där längre än en vecka så hade vi förmodligen åkt på fler utflykter men nu var vi bara där en vecka. Jag kan verkligen rekommendera att åka på utflykter. Vill man ha mer uteliv är det inte långt att ta sig till Laganas. Zakynthos är en väldigt grön ö, fullt med vackra blommor och spännande natur. Höga berg, grottor, turkosblått vatten. Vi åker väldigt gärna dit igen, dock inte till samma hotell, i alla fall inte nu. Positivt Hotellet är stort, rent och fräscht. Personalen är i allmänhet väldigt trevlig. Poolområdet är stort Nära till strand om man vill bada där. Negativt Lite väl brittiskt. Saknade den grekiska känslan. Saknade grekisk mat. En grekisk afton som skulle vara blev aldrig av. Ibland kan man känna sig lite utestängd som svensk resenär, allt är inriktad mot brittiska resenärer. Underhållningen kunde vara mer mångsidig, bara bingo, quiz, biljard, dart m.m

 
2022-12-01

av catslayer2020

Little bit of luxury

Decided to splash out for my 50th Birthday so booked this hotel for me and my 14 year old daughter. Stayed in a lovely suite room above the 'posh' rooms with their own mini pools. Room was spacious, clean and modern, very happy! We managed to get sun beds every day but we were up early. Entertainment was a bit hit and miss so take a couple of good books and a pack of cards. Hotel is in walking distance of the beach but take water as it takes 15 to 20 minutes and in August the heat is a killer! pool was perfect and spent every day chilling around the pool and reading. The only reason this hotel didn't get excellent is the food. Although there are plenty of choices they drizzle garlic sauce/lemon sauce etc on everything which my teenage daughter immediately rejected. She lived off chips, boiled eggs, chicken and bread. Breakfasts were good though. Cleaning lady was lovely and we left her tips every day, which was received gratefully as she left us some hand picked flowers on our last day. Would recommend if you don't have fussy eaters and don't mind getting up early. Lovely place!

 
2022-10-27

av Neve K Nottingham, Storbritannien

Beautiful

What a lovely hotel the rooms are lovely the bed is huge and the cleaners do a great job everyday. The location is just great 2 minute walk up to the main bars and shops and also close to the beach. Special thank you to kostas for the evening drinks he was so lovely YAMAS. Also Argiyas in the snack bar was so lovely and made our holiday thank you. Lots of selections of food for breakfast lunch and dinner the staff work very hard. Would be nice if we could purchase branded beer and different wine. Overall we had the best stay couldn’t of picked a better hotel lovely staff and lovely people staying there thank you for a great week we will defiantly return one day

 
2022-10-24

av CTWSHER

Lovely relaxing holiday

We have had a lovely time here and would it especially for couples, this should a adults only hotel, not many children's facilities which was good for us. Special mention to our room cleaner Anastasia she was very thorough and our room kept spotless and σÎčλÎČέστΔρ(Sylvester) who ran the pool eatery and bar he was very friendly and kept the bar and tables very clean. Generally the staff are very friendly and efficient, do not lose these people they an asset to the hotel. We will definitely be returning 😎😎