Anagenessis Village

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotellet och den kringliggande trädgården ger Anagenessis Village ett herrgårdsliknande intryck. Här bor du en liten bit från de livliga områdena i Kalamaki, i lugna och sköna omgivningar, men med centrum och stranden inom räckhåll.


Rumstyper

Sviter för 2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mat egenodlad. Åt en gång vi bytte hotell efter 1 natt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 349 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Anagenessis Village, i utkanten av Kalamaki på Zakynthos, har fått sitt namn från det grekiska ordet för renässans, och visst är platsen ett ställe för pånyttfödelse. Här kan du slappna av , njuta och vila ut.

Hotellet, som består av tre byggnader, har en lummig trädgård och där ligger poolområdet med en pool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar som också serverar enklare rätter.

Hotellets restaurang serverar lokala och autentiska rätter tillagade av ekologiska råvaror. Gratis wifi allmänna utrymmen. Hyr du bil finns gratis parkering på hotellet. Litet spa med olika behandlingar mot avgift. Minigolf och bordtennis mot avgift.

Hotellet ligger inom den marinpark som skapats för att skydda caretta-caretttasköldpaddorna som lägger sina ägg på stränderna i närheten. Bageri och minimarket finns ca 350 meter från hotellet och till Caretta Fun center är det ca 400 meter. Centrum är ca 1,5 kilometer bort och stranden ca 2 kilometer. Mindre trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Närhet till flygplatsen gör att ljud från flygtrafiken måste påräknas.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension kan köpas mot tillägg. Måltidsdryck ingår inte.