Dubbelrum

Dubbelrummen har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerummen är belägna på första våningen och har två separata sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar. Sittgrupp med soffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjesvit

Familjesviterna har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng i utrymme som skärmas av från sovrummet med skjutdörrar. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Familjesvit med delad pool

Familjesviterna med delad pool har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng i utrymme som skärmas av från sovrummet med skjutdörrar. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong eller terrass med direkt utgång till delad pool. . Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Större dubbelrum

De större dubbelrummen har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabäddar i vanlig säng. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.