Kundomdömen om Alykanas Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget vid vattnet och poolerna. Tillmötesgående personal.
-
Frukosten var skandalöst dålig och i princip oätlig vilket gjorde att vi fick äta på restaurang istället. Dörrarna till hotellrummet var väldigt gamla och tunna ock kändes osäkra. Trycket i duschen var väldigt dålig och försvann helt ibland. Var väldigt hård säng utan bäddmadrass som vi bad om första natten och då fick.

Bekräftad gäst: 2021-09-29


8 av 10

+
Bra pooler och läge vid havet Ingår AC och kyl
-
Rummet inte klart när vi kommer. Dålig städning periodvis. Krokar i badrummet för handdukar. Kylskåpet trasig

Bekräftad gäst: 2021-09-08


8 av 10

+
Läget och det fina rummet i vår del av hotellet.
-
Frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-07-28


8 av 10

+
Läget, med närhet både till strand och restauranger. Lugnt område.
-
Wifi fungerade dåligt.

Bekräftad gäst: 2021-07-21


3 av 10

+
läget nära havet, bassänger, gott om solstolar vid polen.
-
Icke-fungerande wifi, icke-fungerande luftkonditionering, vi fick bo i ett slitet rum eftersom i familjesvit vi betalade för AC fungerade inte. Krånglande fjärrkontroll till AC, ej fungerande tv. Inga glas, muggar, bestick, vattenkokare på rummet och endast halvpension på hotellet. En del av personal skulle bytas ut, dvs. varken hjälpsamma eller flexibla. De flesta hälsade inte på / "ser inte" gästerna. Dålig kvalitet på maten. Ej uppdaterade öppettider gällande måltider på informations lappar på rummet. Jag tycker att beskrivningen av hotellet på hemsidan stämmer inte med verkligheten på många fronter, t.ex. ang wifi dvs. jag lyckades aldrig att använda hotellets wifi, stängd gym, fast på hemsida stod information om att det finns gym mot avgift. På hemsidan hittade jag ingen information om vad ingår i halvpension (att t.ex. dryck till middagsbuffe ingår ej, vilket är vanligt på andra hotell). "Hotellet" bryr sig inte om att följa corona restriktioner, även om personalen hade munskydd på sig, fanns det ingen politik för att hindra spridning av covid som var väldigt synligt i restaurangen dvs. ingen möjlighet för att boka tider för att minska antal gäster i restaurangen, inget krav på att ha munskydd på sig tills man sätter sig vid bordet, ont om plasthandskar som vi ombads att använda när vi skulle hämta mat, slut på handdesinfektionsmedel...

Bekräftad gäst: 2021-07-06


3 av 10

+
not really much. close to beach.
-
everything. from food, staff, knowlege of them and APOLLO representative and animation should be changed or BETTER trained! very disappointed of their service. hotel blaming everything on corona, but other hotel have no corona and have those facilities.

Bekräftad gäst: 2021-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1415 omdömen
Utmärkt
 
519
Väldigt bra
 
483
Bra
 
267
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2019-08-09

av SarahL404 Stockholm, Sverige

Dålig mat men fint hotell

Vi bodde 15 personer på detta hotell. Hotellet är nyrenoverat och fräscht. Fina rum och badrum. Dock fick vi alla stopp i duschen till och från. Fanns kyl och värdeskåp, man kunde låna handdukar till poolen för en deposition. Det fanns ett roligt vattenland för barnen med en badvakt. Stranden precis intill, där kunde man hyra div badleksaker. Det som inte höll måtten var maten, brist på personal och städning på de allmänna toaletterna. Överlag väldigt få anställda på ett så stort hotell. De i receptionen kändes inte så glada över att hjälpa till med taxibeatällningar. Vi hyrde en bil via dem och den var riktigt gammal och kom knappt upp för bergen. Maten och drinkarna var riktigt dåliga, smakade inget. Man åker inte hit för maten utan för poolerna, solen och stranden.

 
2019-07-03

av ernemyr Helsingborg, Sverige

ett underbart hotell

fint, städat, trevlig personal. bra områden och bra mat, Wifi var lite dåligt men visst klarar man sig utan det. bra pool områden och stranden var helt ok. vi trivdes som tusan och vårt rum var helt perfekt, vi fick markplan precis bredvid en pool

 
2019-06-10

av Karolinesweden

Fin strand - kass mat.

Superfin strand med otroligt klart vatten och fin botten. Nära och bra till strand från hotell. Överlag trevligt hotell. Högljudd matsal som ger en skolbespisnings känsla. Dålig och ovarierad mat rätt igenom. Köpte till all inclusive, men åt ute på restaurang 70% av gångerna. Kass poolbar med dåligt utbud och knepigt upplägg med långa köer då allt serverades över disk. Inget eget plock ens av dryck, vilket hade förenklat även för personalen.

 
2018-10-07

av Julius S Bromölla, Sverige

Hjälte fint

Bra mat bra service bra för en familj trevlig personal alltid villiga att hjälpa till om man hade någon fråga. Rummet stor och rymlig rent personal städar varje dag. Maten all inklusive är bara så där mycket olika rätter att välja på men rätt smaklös men man blir mätt. Sen gick vi ut på kvällen till byn och åt middag på alla dessa restaurang väldigt god Grekisk mat

 
2018-09-16

av IngridJ181 Malmö, Sverige

Ett fint hotell med utmärkt läge

Ett trevligt hotell med fräscha rum (vi bodde i den nya delen - familjerum och direkt utgång till pool. Helt perfekt ! Ett minus : vi åkte två vuxna utan barn och det är ett ”barnhotell”, vilket man ska vara medveten om. Maten var bra (vi hade All inclusive ), men matsalen bar högljudd (många barn , som sagt). Städningen sådär... personal o service - sådär . Ok, men känner inte att man blev direkt ”sedd”. Bra läge - kort promenad till centrum med restauranger o barer. Hyfsad transfer från flygplatsen.