Kundomdömen om Alykanas Village

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1392 omdömen
Utmärkt
 
512
Väldigt bra
 
475
Bra
 
262
Mindre bra
 
88
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-08-09

Inlägg av SarahL404 Stockholm, Sverige

Dålig mat men fint hotell

Vi bodde 15 personer på detta hotell. Hotellet är nyrenoverat och fräscht. Fina rum och badrum. Dock fick vi alla stopp i duschen till och från. Fanns kyl och värdeskåp, man kunde låna handdukar till poolen för en deposition. Det fanns ett roligt vattenland för barnen med en badvakt. Stranden precis intill, där kunde man hyra div badleksaker. Det som inte höll måtten var maten, brist på personal och städning på de allmänna toaletterna. Överlag väldigt få anställda på ett så stort hotell. De i receptionen kändes inte så glada över att hjälpa till med taxibeatällningar. Vi hyrde en bil via dem och den var riktigt gammal och kom knappt upp för bergen. Maten och drinkarna var riktigt dåliga, smakade inget. Man åker inte hit för maten utan för poolerna, solen och stranden.

 
2019-07-03

Inlägg av ernemyr Helsingborg, Sverige

ett underbart hotell

fint, städat, trevlig personal. bra områden och bra mat, Wifi var lite dåligt men visst klarar man sig utan det. bra pool områden och stranden var helt ok. vi trivdes som tusan och vårt rum var helt perfekt, vi fick markplan precis bredvid en pool

 
2019-06-10

Inlägg av Karolinesweden

Fin strand - kass mat.

Superfin strand med otroligt klart vatten och fin botten. Nära och bra till strand från hotell. Överlag trevligt hotell. Högljudd matsal som ger en skolbespisnings känsla. Dålig och ovarierad mat rätt igenom. Köpte till all inclusive, men åt ute på restaurang 70% av gångerna. Kass poolbar med dåligt utbud och knepigt upplägg med långa köer då allt serverades över disk. Inget eget plock ens av dryck, vilket hade förenklat även för personalen.

 
2018-10-07

Inlägg av Julius S Bromölla, Sverige

Hjälte fint

Bra mat bra service bra för en familj trevlig personal alltid villiga att hjälpa till om man hade någon fråga. Rummet stor och rymlig rent personal städar varje dag. Maten all inklusive är bara så där mycket olika rätter att välja på men rätt smaklös men man blir mätt. Sen gick vi ut på kvällen till byn och åt middag på alla dessa restaurang väldigt god Grekisk mat

 
2018-09-16

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Sverige

Ett fint hotell med utmärkt läge

Ett trevligt hotell med fräscha rum (vi bodde i den nya delen - familjerum och direkt utgång till pool. Helt perfekt ! Ett minus : vi åkte två vuxna utan barn och det är ett ”barnhotell”, vilket man ska vara medveten om. Maten var bra (vi hade All inclusive ), men matsalen bar högljudd (många barn , som sagt). Städningen sådär... personal o service - sådär . Ok, men känner inte att man blev direkt ”sedd”. Bra läge - kort promenad till centrum med restauranger o barer. Hyfsad transfer från flygplatsen.