Kundomdömen om Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Är nöjd med resan som levde upp till mina förväntningar. Det var fantastiskt att ha en sådan närhet till naturen och vandringsleder. Personalens tillgänglighet, hjälpsamhet och service på hotellet var riktigt god. Tack för en riktigt fin vistelse!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


7 av 10

+
Fantastisk säng ,bra städning, läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-19


10 av 10

+
Precis allt!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-24


10 av 10

+
Personalen, utsikten, spa, och maten
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


10 av 10

+
God och vällagad mat, fin service och trevligt bemötande. Gav bra tips om vandringsleder och vad som fanns att göra
-

Bekräftad gäst: 2022-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

605 omdömen
Utmärkt
 
452
Väldigt bra
 
80
Bra
 
41
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2019-10-15

av Bengt S

Spa och natur

En fantastisk plats för rekreation! Stillhet gott bemötande och härliga måltider!Personal som på alla sätt försöker att bistå mina önskemål. Vandringsleder i alla former i den absoluta närheten.Toppen! Vill tillbaka!👍

 
2019-06-09

av monagman Linköping, Sverige

En oförglömlig upplevelse ⭐

Denna underbara plats med detta fantastiska hotell ligger vid ”världens ände” Bilvägen går inte ända till hotellet, sista biten fick väskorna skjuts och vi gick genom denna lilla stenby med bergen runt om. När man sedan kommer in på hotellet är det en SÅ avkopplande känsla direkt. Vi blev väl omhändertagna av personalen som hela tiden såg till att vi hade det bra, hjälpte till med vandringstips och lunchpaket till vandringarna. Vi bodde i ett väldigt mysigt rum med balkong med en magisk utsikt. Hotellets SPA är väldigt mysigt och skönt för kroppen efter en vandringsdag. Men bäst av allt är den totala avkopplingen, tystnaden och den magiska känslan av att vara mitt i naturen och att kunna njuta av fantastiskt god mat och dryck på restaurangen och verandan som ligger högst upp i byn med utsikt över dalen.

 
2018-08-26

av gstorp Nässjö, Sverige

Helt fantastiskt, lugnt och avkopplande

Underbar personal. Ställer upp till hundra procent. Väldigt god mat.Rummet var exemplariskt. Städning mycket bra. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Vi kommer att återvända dit. Mysigt spa och fantastisk utsikt från hotellet.

 
2018-08-12

av Pegahkhani Stockholm, Sverige

Paradiset

Detta hotell är en av bästa vi upplevt! Själva hotellet är en upplevelse i sig. I en mysig stenby, mikro Papigo, högst upp i byn, uppförsbacke och trappor upp så är du i hotellet. Lobbyn är lugnande i sig. Vårt rum har balkong med bästa utsikten. Hotellet har en restaurang på verandan med magnifik utsikt över byn, bergen och andra byar. Servitören som jobbar där är mycket trevlig och professionell, likaså personalen och de som äger hotellet. Familjära och hjärtliga. Man har aldrig känt sig så välkommen som här! Sedan finns ett spa högst upp, hotellet är i etage. Det finns att tillgå och härligt att använda om man bara vill koppla av eller efter en vandring om man behöver vila sin trötta kropp. Vi hade halvpension och vi njöt av all mat som serverades och vinet, frukosten var underbar. Helt enkelt ett paradis!! Kommer definitivt tillbaks! //kärlek!

 
2018-07-24

av lillandersson Göteborg, Sverige

Fantastiskt!!

En helt fantastisk ställe som måste upplevas på plats. Magiska vyer från detta hotell som ligger högt uppe i bergen. Hotellets personal var väldigt trevliga och gjorde alltid det lilla extra. Innefattar både städ, restaurangen och receptionen. Även maten var väldigt bra. Allt som vi åt smakade så gott!! Vi bodde här i en vecka.