Tavernor och barer i Vrachos

I Vrachos är det stilla och lugnt, hit reser man helt enkelt inte för något kvälls- och nattliv. Däremot finns här ett par mysiga tavernor och barer för kvällens middag och efterföljande drink. Här nere hittar du våra tips

Grekisk meze

Loutsa Restaurant

Loutsa Restaurang serverar grekisk mat med riktigt härlig utsikt över Vrachos Beach och havet. På menyn finns allt det som vi gillar med Grekland – goda grillade rätter i form av kött och fisk med grönsaker och röror till. Loutsa ligger strax norr om Vrachos.
Adress: Loutsa Beach, Loutsa.

White Sands

Mitt på Vrachos Beach ligger populära White Sands, perfekt som lunchställe om du tillbringar dagen på stranden. Eller som en avstickare för en svalkande frappé på väg tillbaka till hotellet. På kvällen kan du strosar hit och beställa in ett gäng goda meze-rätter som du och ditt sällskap delar på.
Adress: Vrachos Beach.

Restauranger i Parga

Ska du in till Parga och vill ha tips på bra restauranger där? Spana in våra restips för Parga här.

Grekisk mat

Vill du bli bättre på de olika grekiska maträtterna? Här har vi samlat det som vi tycker representerar den goda maten med mycket grillade rätter, goda röror och nyskördade grönsaker. Kanske hittar du också något recept att laga hemma!

Läs om det grekiska köket här.