Tilos Mare

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Tilos Mare är ett omtyckt lägenhetshotell med pool och med gångavstånd till både stranden och till centrum i charmiga Livadia på Tilos, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3/1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På lägenhetshotellet Tilos Mare finns ett poolområde med en pool och med gratis solstolar och parasoller. Bar.

Det är en kort promenad till närmsta strand. Stränderna på Tilos är grus- eller stenstränder och vattnet är klart och fint. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Alla hotell, Tilos

Eleni Beach

Eleni Beach är ett gemytligt och väl omhändertaget litet hotell som ligger i stillsamma omgivningar på Tilos. Här bor du så nära stranden som du kan komma och kan njuta av den vackra utsikten över havet.

Livadia Beach

Livadia Beach är ett lugnt och stilla lägenhetshotell med trädgård och havsutsikt. Livadias fina klapperstensstrand finns precis utanför och restaurangerna i centrum ligger inom promenadavstånd.

Dream Island

Välkommen till en grekisk idyll! Dream Island är ett välskött och omtyckt litet hotell där du kan njuta av Tilos charm när den är som bäst, med havet som närmaste granne.

Apollo (Tilos)

Apollo är ett charmigt litet hotell, som ligger mitt i pittoreska Livadia på Tilos. Tack vare att det bara finns tolv lägenheter känns atmosfären familjär och varmt välkomnande. Från hotellet är det ett stenkast till både stranden och hamnen.

Irini (Tilos)

I en lummig trädgård och nära en liten stenstrand i utkanten av Livadia på Tilos hittar du det charmiga hotellet Irini. I trädgården ligger hotellets pool med solstolar och parasoller och från hotellet är det bara några minuters promenad in till centrum, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.

Ilidi Rock

Välkommen till Ilidi Rock – ett fint och strandnära lägenhetshotell på Tilos. Hotellet klättrar på berget, och från alla rum är det en vacker utsikt över havet. Hotellet har ett bra läge, nära båda strand och centrum.

Michalis Studios

Michael Studios är ett litet lägenhetshotell i pittoreska omgivningar på Tilos. Här bor du i en bergssluttning, med fantastiska vyer över Egeiska havet. Både stranden och centrum i Livadia ligger inom promenadavstånd så ett dopp i havet eller en restaurangkväll är alltid nära till hands. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av vyerna över havet när helst du vill.