Michalis Studios

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Michalis Studios är ett litet lägenhetshotell i pittoreska omgivningar på Tilos. Här bor du i en bergssluttning, med fantastiska vyer över Egeiska havet. Både stranden och centrum i Livadia ligger inom promenadavstånd så ett dopp i havet eller en restaurangkväll är alltid nära till hands. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av vyerna över havet när helst du vill.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Terassen, utsikten, mottagandet, städningen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 16 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Michalis Studios är ett litet lägenhetshotell på Tilos i en genuin grekisk miljö. Hotellet är beläget i en bergsluttning och bjuder på vackra utsikter över byn Livadia och det kristallklara havet.

Hotellet erbjuder ett bra läge med en kort promenad till Livadiastranden där du kan njuta av sköna dopp i Egeiska havet. Även restauranger och butiker ligger inom promenadavstånd, så är är enkelt att strosa till en restaurang för middag på kvällen.

I lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern. Den trevliga hotellpersonalen erbjuder dessutom gratis leverans från den lilla livsmedelsbutiken och kan arrangera hyrbil om du vill utforska omgivningarna med bil eller köra till en annan strand som till exempel stranden Eristos, 7.5 kilometer bort. Vill du upptäcka en helt annan ö, som Rhodos, Symi eller Chalki, avgår båtar från hamnen som ligger en kort promenad bort. Hotellet erbjuder gratis transfer till och från hamnen.

Vill du hellre stanna kvar på Tilos rekommenderas upptäcktsfärder i de natursköna landskapen. Här finns flera trevliga vandringsleder längs bergsstigarna med små kapell längs vägen.

Måltider

Inga måltider ingår.

Bra att veta

Stora nivåskillnader och trappor i området.

Alla hotell, Tilos

Eleni Beach

På Eleni Beach bor du nära stranden på ett gemytligt och väl omhändertaget litet hotell. Omgivningarna är lugna och du kan njuta av den vackra utsikten över havet.

Livadia Beach

Livadia Beach är ett lugnt och stilla lägenhetshotell med trädgård och havsutsikt. Livadias fina klapperstensstrand finns precis utanför och restaurangerna i centrum ligger inom promenadavstånd.

Apollo (Tilos)

Mitt i pittoreska Livadia på Tilos, ligger charmiga lilla hotell Apollo. Med sina tolv lägenheter är atmosfären varmt välkomnande och familjär. Från hotellet är det ett stenkast till såväl stranden com centrum av Livadia och hamnen.

Irini (Tilos) sommar-23

I en lummig trädgård och nära en liten stenstrand i utkanten av Livadia på Tilos hittar du det charmiga hotellet Irini. I trädgården ligger hotellets pool och från hotellet är det bara några minuters promenad in till centrum, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.

Ilidi Rock

Välkommen till Ilidi Rock – ett fint och strandnära lägenhetshotell på Tilos. Hotellet klättrar tillsammans med Bougainvillean uppför berget, och från alla rum är det en vacker utsikt över havet. Hotellet har ett bra läge, nära båda strand och centrum.

Olympus

Res till Tilos och bo i hemtrevliga lägenheter på hotell Olympus. Härifrån är det gångavstånd till den fina stranden och hotellet ligger centralt vilket betyder att du kan enkelt kan kombinera lugn och ro med folkliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger direkt vid havet i Livadia på Tilos. Här bor du på ett hotell i klassisk grekisk stil med vitkalkade väggar och blå fönsterkarmar. Närhet till tavernor och supermarket om du vill laga dig något enklare mat i lägenheten.

Irini (Tilos) sommar-24

I en lummig trädgård och nära en liten stenstrand i utkanten av Livadia på Tilos hittar du det charmiga hotellet Irini, ett hotell för alla över 12 år. I trädgården ligger hotellets pool och från hotellet är det bara några minuters promenad in till centrum, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.