Michalis & Marina Studios

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Michael & Marina Studios är ett litet lägenhetshotell i pittoreska omgivningar på Tilos. Här bor du i en bergssluttning, med fantastiska vyer över Egeiska havet. Både stranden och centrum i Livadia ligger inom promenadavstånd så ett dopp i havet eller en restaurangkväll är alltid nära till hands. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av vyerna över havet när helst du vill.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Avskildhet. Rent och fint. Mycket trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 15 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Michalis & Marina Studios är ett litet lägenhetshotell på Tilos i en genuin grekisk miljö. Hotellet är beläget i en bergsluttning och bjuder på vackra utsikter över byn Livadia och det kristallklara havet.

Hotellet erbjuder ett bra läge med en kort promenad till Livadiastranden där du kan njuta av sköna dopp i Egeiska havet. Även restauranger och butiker ligger inom promenadavstånd, så är är enkelt att strosa till en restaurang för middag på kvällen.

I lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern. Den trevliga hotellpersonalen erbjuder dessutom gratis leverans från den lilla livsmedelsbutiken och kan arrangera hyrbil om du vill utforska omgivningarna med bil eller köra till en annan strand som till exempel stranden Eristos, 7.5 kilometer bort. Vill du upptäcka en helt annan ö, som Rhodos, Symi eller Chalki, avgår båtar från hamnen som ligger en kort promenad bort. Hotellet erbjuder gratis transfer till och från hamnen.

Vill du hellre stanna kvar på Tilos rekommenderas upptäcktsfärder i de natursköna landskapen. Här finns flera trevliga vandringsleder längs bergsstigarna med små kapell längs vägen.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Stora nivåskillnader och trappor i området.