Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Närheten till stranden.
-
Inget.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


9 av 10

+
Rent och välskött. Lugnet och närheten till stranden.
-
Att det finns kvar hos Apollo nästa år

Bekräftad gäst: 2021-09-27


7 av 10

+
Läget
-
Utcheckningstider anpassas efter båtens avgång. Vi fick checka ut kl 13, båten gick kl 16 och inga nya gäster förrän tidigast kl 20. Solstolar kostar extra om man inte spenderar 7,5 Euro per dag. Ensidig frukost, exakt samma i 14 dagar. Lite problem med städningen

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
läget
-
Air condition kostade 60 Euro/vecka, väldigt dyrt tyckte vi, safety box 15Euro/vecka(kanske normalpris), att använda hotellets solstolar på stranden kostade 7,50 Euro/dag. Summa summarum hade man kunnat ta ett från början dyrare hotell där allt detta ingick.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


10 av 10

+
-
Duschmöjligheter hemresedagen eftersom man checkar ut redan elva o får vänta på hemresan under många timmar

Bekräftad gäst: 2021-08-30


7 av 10

+
Låg nära strand. Och trevlig ägare.
-
Pris på ac vad 60 euro och kunde framgått i beskrivning

Bekräftad gäst: 2021-07-11


10 av 10

+
Lugnt och tyst
-
Fria solstolar till hotellgästerna

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

+
Trevliga
-
Ingen städning fast det stod att det skulle vara det. Väldigt enkel frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

161 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
17
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-01-28

av 384perg_rann Eskilstuna, Sverige

Strandnära och ett lungt hotell

Fina fräscha rum med underbar personal.Ligger i utkanten av Livadia men på 5 minuters promenad så är man på plats vid torget som ligger i centrum av den lilla byn. Man har nära till stranden där solstolar och parasoll finns, lunch kan ätas på hotellet.

 
2017-10-14

av volvofamily Skövde, Sverige

Fantastiskt hotell

Vi var på Tilos första gången i september o det blir absolut inte sista gången😎 Hotellet var helt underbart där man verkligen kunde koppla av. Stranden ligger precis utanför husknuten o de vällagade luncherna var helt suveräna. Akis, Yiannis, Kicki o Natalie är underbara människor o de gör din vistelse här till något väldigt speciellt. Vi kände oss verkligen välkomna. Kanonfina rum som är rena o fräscha samt väldigt sköna sängar. Vi kommer mer än gärna tillbaka i september 2018👌

 
2017-08-02

av sofiel214 Södertälje, Sverige

Mysig pärla på lugna Tilos

Mysigt familjeägt hotell som ligger i utkanten av Liviadia. Vi var här på rekommendation och var mycket nöjda! Bästa är läget, hotellet ligger bara några meter från stranden där hotellet erbjuder kostnadsfria solstolar mot att man köper något i baren under dagen. Fräscha rum och mysig uteplats. Frukosten serverades till bords på den lilla tavernan vid stranden och var helt okej med svenska ögon i Grekland och bestod av toast, ägg, kaffe/te, grekisk yoghurt och färsk frukt. Rekommenderas starkt!

 
2015-10-21

av 767bernts Stockholm, Sverige

strandnära och vackra vandringsleder

Snyggt och välstädat, trevligt värdpar god frukost och vällagade luncher. Ett ställe för dig som vill njuta havets brus och sjunka in i spännande romaner. Bra sängar och det är inte så vanligt i Grekland. Liten mysig stad med bra utbud av restauranger. Vacker strandpromenad.

 
2015-09-29

av Lennart H Varberg, Sverige

Tilos2015

En verklig liten pärla rent o snyggt . Ett mycket lugnt o tyst läge precis intill stranden . Ägarfamiljen var mycket trevlig o hjälpsam vi tillbringade två härliga veckor i september och kommer nog att återvända dit igen . Det enda som var negativt wi FI var mycket trögt