Dolphin Bay

Precis vid en av Syros finaste sandstränder ligger Dolphin Bay som en amfiteater med utsikt över bukten och havet. Familjen kommer trivas här, poolen, stranden och den genuina grekiska stämningen kommer inte göra er besvikna.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fina rum med bra utsikt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 586 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dolphin Bay har ett härligt poolområde med en pool, en vattenrutschbana för lite större barn och en separat barnpool för de minsta med en liten rutschbana för dem. Solstolar och parasoller kantar poolen, och så finns det en poolbar för uppfriskande drycker. Hotellet ligger med utsikt över den största och mest välorganiserade sandstranden på ön, Galissas-stranden. Stranden är dessutom belönad med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Solstolar och parasoller finns att hyra.

I hotellets bufférestaurang Posidonia serveras frukost och middag. Lunch serveras i perioden 18 juni till 12 september. Vid tavernan Cavos, som ligger med vacker utsikt över Galissas-bukten, kan du låta dig frestas av traditionella grekiska rätter och smaker från Medelhavet. Tavernan öppnar vid lunchtid och stänger vid 18-tiden. Ermoupolis – hotellets loungebar – är öppen hela kvällarna och erbjuder skön stämning och dina favoritdrycker.

Hotellet, som består av flera minder byggnader, ligger i Galissas, ca 600 meter från ett lokalt centrum med små tavernor, några supermarkets och ett lokalt folkliv. Ca 7 kilometer från Ermoupolis.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.45-11.00 och middagen serveras kl. 19.30-21.30.

Bra att veta

  • Vattenrutschbanan är öppen från kl. 10.30-19.00 varje dag.

Alla hotell, Syros

Apollon Kini

Apollon Kini – här kan du stanna upp och njuta av bekymmersfria dagar på ett traditionellt hotell på Syros östkust. Hotellet är högt, och lugnt, beläget med utsikt över närliggande Kini Beach. Välkommen!

Boutique di Mare Hotel

Välkomna till Boutique di Mare Hotel på den grekiska ön Syros. Här möts traditionell kykladisk arkitektur med genuin gästfrihet precis vid Medelhavets strand. Börja din dag med frukost och den slående utsikten över havet från hotellets terrass. När dagens sedan lider mot sitt slut kan du slå dig ner där igen för att njuta av en förtrollande solnedgång.