Apollon Kini

Apollon Kini – här kan du stanna upp och njuta av bekymmersfria dagar på ett traditionellt hotell på Syros östkust. Hotellet är högt, och lugnt, beläget med utsikt över närliggande Kini Beach. Välkommen!


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Trippelrum för 3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig och hjälpsam personal.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

En resa till Apollon Kini på Syros passar den som söker avkoppling och lugn. Här är du omgiven av naturen och det upphöjda läget med utsikt mot havet ger vackra vyer från soluppgång till solnedgång. Börja dagen med frukost på hotellets terrass med utsikt mot havet – så klart!

Promenadavstånd till Kini Beach, som sägs vara en av öns vackraste. Där finns solstolar och parasoller att hyra och när solen går ner vaknar byn till liv. Restauranger, tavernor och barer väntar på dig, med lokala delikatesser, genuina smaker och grekisk musik.

Hotellet är högt beläget så räkna med uppförsbacke när det är dags att tas sig tillbaka till hotellet. Lokal trafik. Ca 500 meter till centrum av Kinion och drygt 7 kilometer till öns huvudort Ermoupoli.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Syros

Boutique di Mare Hotel

Välkomna till Boutique di Mare Hotel på den grekiska ön Syros. Här möts traditionell kykladisk arkitektur med genuin gästfrihet precis vid Medelhavets strand. Börja din dag med frukost och den slående utsikten över havet från hotellets terrass. När dagens sedan lider mot sitt slut kan du slå dig ner där igen för att njuta av en förtrollande solnedgång.

Dolphin Bay

Precis vid en av Syros finaste sandstränder ligger Dolphin Bay som en amfiteater med utsikt över bukten och havet. Familjen kommer trivas här, poolen, stranden och den genuina grekiska stämningen kommer inte göra er besvikna.