Pedi Beach

Pedi Beach ligger strax ovanför havet i den lilla byn Pedi på Symi. Här bor du i lugna omgivningar och kan vakna upp till en härlig havsutsikt och äta frukost och se de små fiskebåtarna och segelbåtarna som har ankrat upp i viken. Frukostbuffé ingår och hotellet har en restaurang för lunch och middag.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 448 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nedan för Pedi Beach ligger en liten och smal strandremsa. På terrassen mot havet finns solstolar, parasoller och strandhanddukar att låna för hotellets gäster.

I hotellets restaurang äter du frukost och under dagen serveras lättare måltider och på kvällen serveras à la carte-middag. Gluten- och laktosfria rätter samt vegetariska rätter mot förfrågan. Vårdad klädsel - för män krävs långbyxor eller shorts - ej badkläder. Hotellets bar har öppet från tidig förmiddag till efter midnatt.

Wifi ingår över hela hotellet. Souvenirbutik. 2,5 kilometer till Symi. En gata med lokal trafik måste korsas för att nå stranden. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00.

Alla hotell, Symi

Iapetos Village

Välkommen till hotell Iapetos Village på Symi! Här månar personalen verkligen om sina gäster och stämningen är skönt avslappnad. Hotellet är byggt i traditionell stil och breder ut sig runt den härliga poolen. När mörkret sänker sig samlas många vid den mysiga poolbaren för att ta sig ett glas vin före tavernamiddagen i centrum.

Niriides

Charmiga lilla hotell Niriides består av flera mindre byggnader, som klättrar uppför sluttning. Hotellet har en härlig naturligt skuggad terrass vid snackbaren där du kan njuta en lättare måltid, den grekiska gästfriheten och vacker utsikt över havet.

Kaminos Boutique

Välkommen till charmiga Kaminos Boutique på Symi! Här bor du i trevliga lägenheter där du kan rå om dig själv. Stranden ligger på promenadavstånd och pool kan nyttjas på grannhotellet.