Kundomdömen om Sunrise Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Eftermiddagssol och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Ny renoverat, mycket praktiskt ordnat.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Superfräsch lägenhet, närheten till byn
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


9 av 10

+
Poolen och rummet.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


10 av 10

+
Nytt, fräscht, fint, toppstädning, läget!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


8 av 10

+
Fräscht, Ac:n var jättebra, bra balkong med utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
34
Bra
 
18
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-07-08

av sofieh137 Uppsala, Sverige

Fint enkelt lägenhetshotell

Vi var 5 personer och bodde i en lägenhet med 1 sovrum och bäddsoffa/extrasäng i "allrummet". Enkelt, liten köksdel men fungerade som det skulle. Badrummet skulle kunna fixas till lite. Inte jättefräscha. Stranden precis utanför hotellet. Helt ok att gå och ta ett dopp i men ingen strand man ligger på en hel dag. Trevlig och hjälpsam tjej i receptionen.

 
2012-06-25

av JuliaS142 Lund, Sverige

En liten trevlig hotell med vänlig personal

Det är precis det vi sökte på vår efterlängtad semestervecka: lugn och ro, ren pool under klart grekiskt himmel, närhet till stan och samtidigt begränsad (nästan ingen) lokal trafik. Stranden och (relativt) ren hav som ligger bara några meter från hotellrum (söker man finare stränder kan man utan problem hyra bil och moped och välja vad man vill). Enkla rum men perfekt städning och balkonger där man kan sitta i nattlinne på kvällen och njuta av en bok och glass vitt grekisk vin (kostar 3 euro flaska i den närmaste livsmedel)...

 
2011-07-25

av Kimmikula Åkarp, Sverige

Charmig innergård, men enkla rum

De flesta rum låg med utsikt mot innergården som var fylld av blommor av alla slag (några få rum hade havsutsikt) och en mindre pool. Hotellet såg typiskt grekiskt ut: vit kalksten med blå fönster och dörrar. Det var fint och mysigt! Rummen var dock inte lika charmiga, men fullt tillräckliga. Vi bodde i en enrumslägenhet med ett enklare pentry. Det fanns ingen ugn, utan endast två spisplattor. Vi åt endast frukost på rummet så för detta räckte det gott och väl. Sängarna var nog det mest negativa, de var stenhårda! Detta till trots så sov vi båda gott under hela veckan. Balkongen var trevlig med enklare möbler och ett parasoll. Det var en låg skiljevägg till balkongen bredvid, men eftersom vi hamnade bredvid ett annat trevligt svensk par som vi träffat tidigare på resan så var detta inget problem. Servicen på hotellet var bra. Receptionen var bemannad större delen av dagen/kvällen och de hjälpte gärna till. Städningen var över förväntan eftersom vi läst (på Apollo) att det bara var städningen 2 ggr/vecka, men de kom varje dag. Sunrise ligger ca 600 m utanför Skopelos stad, men detta var inget problem. Man hade fin utsikt över stan och bor man i stan måste man ofta klättra uppför backar istället. Slutsats: Ett enkelt hotell, men med en fin innergård och havet precis utanför.

 
2011-06-10

av Jonte1964 Trollhättan, Sverige

Ett trevligt lägenhetshotell med trevlig personal

Bra lägenhetshotell med bra service. Trevliga balkonger på samtliga rum.Lite klent med köksredskap. 10 minuters gångväg till hamnen i skopeles stad. Städning varje dag fast det bara skulle gjorts 2 dgr/vecka. Tyvärr lite för hårda sängar

 
2022-08-16

av S7266SLalisonc Durham, Storbritannien

Mum and daughter trip

My daughter and I stayed at Sunrise Village for her 22nd birthday treat. We loved it. The rooms had everything we needed-including great air con. They were clean and bedding was changed half way through our week and towels everyday. Great to have a full size fridge for our drinks and snacks. The shower was good. The official 2 stars must be because there’s no cafe/ restaurant etc as the rooms are much better than 2 stars. You can buy cold drinks from reception between about 8am to 8pm. The pool area is good and was very quiet for us even in August. Skopelos town is a short walk with first restaurants just 100m away. The hotel rooms were very quiet both day and night. Beach next to the hotel is not great but you can get to lovely beaches by bus easily and staying in Skopelos town with its lovely streets, shops, restaurants and harbour was better for us than just a beach resort. We loved Sunrise Village and Skopelos town and would highly recommend both.