Sun Hotel

På Sun Hotel bor du i trevliga superiorrum i Skopelos stad. På hotellet finns en pool och en poolbar som är öppen under högsäsong. I närheten av hotellet finns supermarket, tavernor och caféer. Promenadavstånd till hamnen i Skopelos stad där det även finns en liten strand och bussförbindelser till flera av Skopelos stränder.


Rumstyper

Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

De fantastiskt mjuka sängarna. Har vi aldrig tidigare fått i Grekland.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 106 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 650 m
Till centrum: 650 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sun Hotel har ett bra läge, bara en kort promenad från centrum i Skopelos stad. På hotellet finns en pool och en solterrass med gratis solstolar och parasoller. Poolbar som också serverar enklare rätter.

Gratis wifi i allmänna utrymmen och vid poolen. Hotellet har 42 rum, fördelade i tre olika byggnader. Receptionen är bemannad kl. 7.00-23.00. Gratis deponering i receptionen. Lokal trafik.

Måltider

Enklare frukostbuffé.

Bra att veta

Avståndet till stranden (650 m) avser klapperstensstranden vid hamnen i Skopelos stad. Stranden är en offentligt strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som tar fram solstolar och parasoll för sina besökare. Runt ön finns fler fantastiska stränder. Till många av dem kan man åka buss, eller ännu smidigare är att hyra bil. Det är ca 4 kilometer till klapperstensstranden Stafylos.