Kundomdömen om Rigas Hotel Skopelos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Vi tycker miljön var fin med trädgård och detta. Rätt ok pol rätt om vi inte direkt hängde där. Vi tycker som helhet att vi fick ett bra boende för vad vi betalade för.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Ganska centralt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Det låg bra till. Fin miljö med mycket träd o buskar
-
Det var konstiga lukter o det luktade avlopp på toaletten. Poolområdet låg mest i skuggan

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Det låg nära till allt men ändå lugnt läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
Trevligt och nära till stan
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


7 av 10

+
Det låg bra till
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


6 av 10

+
Sängarna var sköna.
-
När vi anlände till hotellrummet luktade det förfärligt. Dessutom saknades toalettsits. Vi påtalade det och efter kontakt med er på Apollo fixades det. Toalettdörren gick i baklås så vi fick kontakta personalen sent en kväll! Det blev ett dåligt första intryck! De som städade hotellrummen borde ha sagt till om toasits innan vi kom. Det stod att de var noggranna med städningen mellan gästerna, men en kvarglömd tröja kändes inte optimalt!

Bekräftad gäst: 2022-08-06


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


7 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


1 av 10

+
Fint med blommorna på gården.
-
Mycket smaklös frukost, brödet och korven smakade som det var utgånget och var torrt. Lite urval, frukten var mer brun än fräsch. Mejeriprodukter stod i värme utan kyla.

Bekräftad gäst: 2022-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

405 omdömen
Utmärkt
 
205
Väldigt bra
 
80
Bra
 
45
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2022-08-21

av petrusr2021

Helt ok hotell

Vi fick ett trångt rum utan balkong eller terass. Klagade och fick till svar att det inte fanns fler rum. När vi sa att vi i så fall skulle prata med Airtours, så dök det plötsligt upp ett rum. Stort, med både terrass och balkong med vacker utsikt och sköna sängar (ovanligt i Grekland) Så stå på er om ni inte är nöjda med rummet. Frukosten var medel.

 
2019-06-08

av Diesolina

Mysigt!

Utmärkt service, fint poolområde med trevlig bar. Fint rum och bra städning. God frukost. Man går till stan och havet på några minuter. Nära till lokalbussen som stannar utanför. Supermarket ligger också nära.

 
2018-06-06

av Fredrik74 Gislöv, Sverige

Ingen större upplevelse

När man kommer till hotell Riga så upplever man ett hotell som är dåligt underhållet. - smutsigt - ogräs i rabatter - slitet - omålat - trött och oengagerad personal - saker sönder och bristfälligt skick - plocka upp saker, ta fram kvasten, vad är detta?? Ett ställe som hade mått bra av en ny hotell chef. Med ganska små medel så hade detta hotell varit helt ok.

 
2018-02-20

av johannaakerstrom Stockholm, Sverige

Inte fräscht.

När vi först kom in i vårt rum såg det inte ut att ha blivit städat. Det var smutsigt på golvet och i badrummet. Vi sa till i receptionen som skickade en städerska. Det blev ingen skillnad. Det var mögel i badrummet. Ett plåster satt fast på golvet i rummet när vi flyttade in, det städades inte bort på hela veckan. Gardinerna hade lossnat och hängde snett. Rummet kändes ofräscht. Frukosten var ok, poolområdet var ok, inte mer än ok. Bra läge, 5 minuter promenad till centrum och strand.

 
2017-12-23

av 584carinal

Vilken stämning!

Hotellet ligger på perfekt gångavstånd till stan. På vägen ligger ett köpcenter och även grönsaks-och fruktbutik intill. Vissa rum hade extra gäster på terrassen dvs svalor. Bona har byggts och funnits där länge och de återkommer varje år. Man får byta ifall detta känns obehagligt men vi vill ju naturligtvis att fåglarna får vara en del av platsen. Vissa hotellrum har egen liten pool, vi använde nog inte vår så mycket eftersom stora poolen är så bra. Samling runt baren och poolen på ett skyddat område med vackra planteringar och fruktträd. Omväxlande frukostbuffe. Vissa mornar skild kock som gjorde omeletter och plättar, varma smörgåsar. Vad är bäst, jo personalen. Allt från städerskor till hotellmanagern är som en familj. Skoj, skratt, allvarliga diskussioner. Tips vart man ska åka. Jag bara vill komma tillbaka.