Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Familjärt. Bra rum med bra förvaring.
-
Lite större dusch

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Personalen, läget, pool
-
Badrums renorvering skulle göra ett mirakel

Bekräftad gäst: 2021-09-04


7 av 10

+
Vänlig personal
-
Badrummet är ganska sjabbigt

Bekräftad gäst: 2021-09-04


7 av 10

+
Trevlig och serviceinriktad personal.Rent .
-
Hårda sängar där man känner fjädrarna. Inte så ”mysigt” inrett i rummen. Starka lampor tex. Saknade vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
Trevligt hotell med fint poolområde, bra frukost och mycket trevlig personal.
-
Tyvärr väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2021-08-21


4 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal
-
Låg standard på rum och frukost

Bekräftad gäst: 2021-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

171 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
68
Bra
 
32
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2022-06-03

av Sunshine36257259787 Mariefred, Sverige

Trevligt!

Trevligt hotell med bra läge i stan. Äldre standard på rummen. Rummen mot poolområdet har bäst utsikt. Helt ok frukost, det mesta finns och frukostpersonalen var mycket uppmärksam och fyllde på och höll ordning.😁 Mysigt poolområde med bar. Återvänder gärna.

 
2019-08-21

av Paola S Stockholm, Sverige

Helt ok

Upplevde det här hotellet som helt Ok. Trevlig personal ,mysigt poolområde med poolbar och nära till restauranger och affärer. Sängarna är stenhårda och frukostbuffén är väl okej. Hotellet ligger i en ganska brant uppförsbacke vilket kan vara problematisk för vissa.

 
2017-08-31

av marial443 Bollnäs, Sverige

Trevligt hotell

Enkelt men trevligt hotell med bra läge nära hamnen. Fin pool med sköna solstolar som finns att låna. Vid poolen finns det en liten bar. Klart prisvärt hotell! På frukostbuffén fanns det mycket att välja på!

 
2017-08-19

av andreash859 Örebro, Sverige

Bra läge

Helt ok hotell med fint poolområde och kanonläge i Skopelos. Rum och utrymmen kändes lite gamla men det var väldigt fräscht och rent. Jag kan varmt rekommendera detta hotlell om man inte söker lyx.Frukosten var bra med många alternativ.

 
2017-07-17

av johanr746 Skärhamn, Sverige

Ok hotell med förbättringsmöjligheter

Något slitet hotell men ok. Hårda sängar. Bra fungerande AC. Ok frukost men inte mer. Svagt kaffe som kan förstärkas med pulverkaffe. Vi hade problem med missförstånd vad som var betalt eller inte då det inte gick att betala med kort i poolbaren där de gjorde godare mat än i hotellrestaurangen. Det skulle senare betalas i receptionen. Bättre för oss hade varit att betala med kort på en gång så hade vi sluppit obehagligt missförstånd och spring mellan de olika kassorna. Är på restaurang The Muses som är mkt bra!