Kundomdömen om Dionyssos

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

161 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
65
Bra
 
32
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av Paola S Stockholm, Sverige

Helt ok

Upplevde det här hotellet som helt Ok. Trevlig personal ,mysigt poolområde med poolbar och nära till restauranger och affärer. Sängarna är stenhårda och frukostbuffén är väl okej. Hotellet ligger i en ganska brant uppförsbacke vilket kan vara problematisk för vissa.

 
2017-08-31

Inlägg av marial443 Bollnäs, Sverige

Trevligt hotell

Enkelt men trevligt hotell med bra läge nära hamnen. Fin pool med sköna solstolar som finns att låna. Vid poolen finns det en liten bar. Klart prisvärt hotell! På frukostbuffén fanns det mycket att välja på!

 
2017-08-19

Inlägg av andreash859 Örebro, Sverige

Bra läge

Helt ok hotell med fint poolområde och kanonläge i Skopelos. Rum och utrymmen kändes lite gamla men det var väldigt fräscht och rent. Jag kan varmt rekommendera detta hotlell om man inte söker lyx.Frukosten var bra med många alternativ.

 
2017-07-17

Inlägg av johanr746 Skärhamn, Sverige

Ok hotell med förbättringsmöjligheter

Något slitet hotell men ok. Hårda sängar. Bra fungerande AC. Ok frukost men inte mer. Svagt kaffe som kan förstärkas med pulverkaffe. Vi hade problem med missförstånd vad som var betalt eller inte då det inte gick att betala med kort i poolbaren där de gjorde godare mat än i hotellrestaurangen. Det skulle senare betalas i receptionen. Bättre för oss hade varit att betala med kort på en gång så hade vi sluppit obehagligt missförstånd och spring mellan de olika kassorna. Är på restaurang The Muses som är mkt bra!

 
2015-09-20

Inlägg av Christer N Västerås, Sverige

Underbart Hotell

Ett fantastiskt fint hotell med trevliga rum med AC, trevlig och hjälpsam personal. En stor och fin pool, en poolbar som höll hög kvalitet på lunchmat och bra service. En helt okej frukostbuffe. Det som drar ner betyget var att det var dålig wifi och att sängarna var hårda och lite knöliga.