Dimitrios

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till det enkla lägenhetshotellet Dimitrios som ligger på en sluttning nära Skopelos Stad. Från hotellet har du en härlig utsikt över byn och havet, och vill du koppla av med ett pooldopp så får du använda poolen på systerhotellet Dionyssos. Vill du hellre ta ett salt dopp så ligger en liten sandstrand en kort promenad bort.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Balkong och utsikt från vårt rum.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dimitrios är ett litet och enkelt lägenhetshotell med centralt läge, i ett grönt bergsområde. Härifrån har du promenadavstånd till både stranden, nere vid hamnen, och Skopelos stad med mysiga restauranger och caféer.

Det är ca 400 meter till den lilla stranden i Skopelos. Stranden har grovkornig sand uppblandad med stenar och det finns solstolar mot avgift. Den populära stranden Stafilos ligger ca 5 kilometer bort, hit går både badbåtar och bussar.

Som gäst på Dimitrios är du också välkommen att använda poolen på grannhotellet Dionyssos, som ligger cirka 75 meter bort.

Passa på att upptäcka Skopelos stad, vid hamnen finns många restauranger och de som ligger på bergssluttningen bjuder på en fantastisk utsikt över havet. Det är också en bra idé att hyra en bil och upptäcka ön Skopelos på egen hand.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Turistområde med lokal trafik. Folklivet kan uppfattas som störande. Trappor och nivåskillnader. Båten lämnar gäster ca 400 meter från hotellet. Bagagetransport finns.