Kundomdömen om Skiathos Premier

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1144 omdömen
Utmärkt
 
574
Väldigt bra
 
341
Bra
 
149
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2017-09-07

Inlägg av 890princessg Skiathos, Grekland

Kan varmt rekommendera detta hotell

Hotellet hade mycket bra service och det var lugnt och skönt vid fruktosten. Vi tog taxi in till Skiathos stad som tog cirka 15 minuter. Det enda som finns att säga något om var att wifi var under all värdighet. Detta borde man kunna få ordning på år 2017.

 
2017-07-24

Inlägg av Ebba F

Lugnt och skönt hotell.

Även om det var högsäsong och hotellet var fullbelagt fanns det gott om solstolar både vid havet och poolen. Nära att gå mellan. Fin strand med klarblått vatten Vi hade halvpension som vi var väldigt nöjda med. Supergod frukost med stort utbud - allt från grekisk yoghurt till nygräddade pannkakor med valfritt tillbehör och juicer i 10 olika smaker. Middagen helt okej! Trevlig med stort och fräscht utbud av sallad - vissa kvällar missnöjd vad gällde kött men fanns många andra alternativ. Rummen ganska stora och fräscha. Personalen var behjälplig när vi bad om parasoll till balkongen och en extra madrass till den något hårda sängen. Fanns inte direkt något att göra i området. Bussen till stan gick precis utanför - busstopp 16 tog ungefär en kvart att åka in till stan. Köpte biljett på bussen 1,6 € en väg. Kostade 20 € att ta sig från flygplatsen med taxi. Vi åkte hem strax innan 20 och fick inte ha rummet längre än till 13 (om vi ville betala 150€ hade vi kunnat ha det till 17). Fanns en dusch i källaren vi kunde använda innan vi åkte hem Allt som allt väldigt nöjd!

 
2017-07-21

Inlägg av mikaelo403 Stockholm, Sverige

Fin provat strand i ett stort komplex

Barnvänligt med pool och lek område. Flera restauranger inom området med bra råvaror samt god smak. Lite för stort för min smak. Privat sandstrand med gott om solbäddar och parasoll utan extra kostnad.

 
2017-05-31

Inlägg av iffiw Lund, Sverige

Underbart

Jättefint hotell, och lagom stort. Vid ankomst blev vi uppgraderade till en svit då de visste vi var på bröllopsresa. Kändes verkligen lyxigt. Hjälpsam personal, bar in bagage från bussen till rummet. Städning var mycket bra. Alla restauranger på hotellet var ännu inte öppna vilket var det enda som var minus då vi inte hade helpension. Så fanns inte mycket att välja på att äta på hotellet på kvällstid om man inte ville betala 360kr per person för buffet. Men bussen gick utanför så snabbt och smidigt kom man in till stan. Härligt poolområde och stand med solstolar nedanför. Lån av badhandukar gratis varje dag. Supermarket precis över gatan från hotellet. Frukostbufféen var exakt lika dan hela veckan- bra utbud men något tråkig mot slutet av veckan. Perfekt hotell. Vi är mycket nöjda!!!!

 
2016-07-27

Inlägg av Eva-Klara Kristinehamn, Sverige

Fantastisk helhetsupplevelse!

Hotellet håller genomgående hög standard, bra service och god mat. Både pool och strand med solstolar och parasoller. Några olika barer och restauranger. Genomgående snyggt inrett. Grönt, små sittplatser lite överallt och ett stort fräscht loungerum med AC. Gym och spa. Ytterligare några olika restauranger över gatan till hotellet för variation. Vill du ex. Hyra bil är det enkelt. Receptionen fixar allt. Det enda som var lite synd är wi-fi:et som endast funkade bra i receptionen.