Rumstyper på Poseidon (Skiathos)

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med markbalkong och begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Luftkonditionering mot avgift. Deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet superior

Enrumslägenheter superior med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med utsikt mot Skiathos stad. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplatsen är på balkongen. Deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 16-18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer

Enrumslägenhet superior i etage

Enrumslägenhet superior i etage med balkong och havsutsikt. På entréplanet finns ett kombinerat sovrum med två enkelsängar, minikök samt badrum. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng. Möjlighet med extrasäng i bäddsoffa eller i befintlig säng. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. En tv på varje våning. Deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkong och havsutsikt. På entréplanet finns ett kombinerat sovrum med två enkelsängar, minikök och ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum (vissa lägenheter har dörr mellan våningsplanen) med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.