Poseidon (Skiathos)

  • Härlig utsikt över havet
  • Promenadavstånd till Skiathos Stad
  • Skön atmosfär och bra service

På Poseidon bor du i fina lägenheter som ligger uppe på en kulle mellan Skiathos stad och Megali Ammos. Från poolområdet har du en fantastiskt utsikt över det Egeiska havet. Från hotellet är det gångavstånd både till stranden i Megali Ammos och Skiathos stad.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer. Enrumslägenheter superior för 2 personer/2-3 personer. Enrumslägenheter superior i etage för 2-4 personer. Tvårumslägenheter superior i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och utsikten. Trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 169 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poseidon är beläget med utsikt över Megali Ammos och havet. Hotellet består av en större och en mindre byggnad. Vid poolen finns en poolbar samt solstolar och parasoller.

Wifi ingår vid poolområdet. Receptionen har öppet från morgon till kväll. Brant backe upp till hotellet. Lokal trafik. Vid transfer stannar bussen ca 350 meter från hotellet. På grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Bra att veta

Vissa rum och lägenheter ligger nära poolbaren.

Alla hotell, Skiathos Stad

Meltemi (Skiathos)

Meltiemi är ett fint hotell i Skiathos stad med närhet till hamnen. Hotellet har ett vackert läge där rummen har utsikt över havet. Till den gamla stadsdelen har du bara en kort promenad.

La Piscine

Välkommen till La Piscine, ett hotell endast för vuxna över 16 år, med ett fantastiskt läge bara 5 minuters promenad från Skiathos centrum. Hotellet ligger i ett fridfullt område med en stor pool, restaurang och vinbar. Koppla av vid poolkanten, ät något gott i restaurangen eller upptäck butikerna och restaurangerna i hamnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon är centralt beläget i Skiathos stad, nära hamnen och en kort promenad till gamla stan. Härifrån har du bara fem minuters promenad till affärer, barer, restauranger och det livliga nattlivet. På hotellet finns en trevlig takterrass som erbjuder en slående utsikt över havet och småbåtshamnen.