Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt, grymt hotell mitt i stan!
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
belägenhet. trevlig omgivning och miljö inom hotellet
-
Variationer på frukosten. ej så slarvigt upplägg av pålägg och ost, delning av tex melonen kunde varit bättre (motsvara inte hotellet i sin helhet)

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Nytt och fräscht samt centralt beläget.
-
Ingenting avgörande.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Personalen,läget och bra standard på hela hotellet.Extra plus till ägaren i recep som var utöver det vanliga tillmötesgående.
-
Trappräcken upp till frukostrummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Servicen, frukosten, den hjälpsamma personalen samt att det var rent och fräscht.
-
Poolområdet skulle behöva en liten uppfräschning.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Bra läge fina rum
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Låg mitt i stan men på en sidogata, så tämligen ostört Poolen Frukosten som var riktigt bra Personalen som hjälpte till med allt - ofta utan att man behövde fråga Sköna och mjuka sängar Bra AC Myggdörrar
-
Egentligen inget

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
Trevlig personal och läget
-
Krokar på hotellrummet. Det skulle underlätta för gästerna (hänga hattar, kepsar, väskor etc) och för städpersonalen. I badrummet hade fler krokar kunnat underlätta men det är inte lika viktigt

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
Personalen. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Allt! Läget, nära huvudgatan med restauranger och shopping "om hörnet" men ändå tyst och lugnt. Fantastik och varierad frukost där inget saknades, och önskemål om specialkaffe var inget problem. Paraplyer lånades ut vid regn, och beach- samt poolhanddukar varje dag. Fräscht boutique hotell med välstädade rum, där det också fanns mindre kylskåp, toalettartiklar och tofflor. Bra, fri, AC och safe. Fantastisk service av alla på hotellet och Dimitri och Yannis hjälpte gärna till med bokning av taxi och restauranger samt tipsade om stränder och allt annat man kunde önska sig. Vi kommer gärna tillbaka!
-
Lite bättre rengöring av poolen! Används kanske i så ofta (med tanke på alla kringliggande stränder) men då vi var där var det dåligt väder varför vi blev tvungna att nyttja den. I övrigt inget!

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

684 omdömen
Utmärkt
 
615
Väldigt bra
 
55
Bra
 
11
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-21

av _sao865 Gotland, Sverige

Rekommenderas!

Väldigt fint hotell som ligger på en sidogata precis vid gågatan. Trots mycket folk på gågatan så är det inget som märks av på hotellet. Fick många bra på utflyktsmål av personalen i receptionen. Sköna sängar och god frukost. Det enda negativa var att det inte fanns en ordentlig dörr till toaletten. Dörren var av glas och gick inte får golv till vägg.

 
2017-10-03

av Claes H Burlöv, Sverige

Perfekt läge.

Mycket svårt att hitta ett bättre hotell vid gågatan, servicen är suverän men gratis handdukar vid poolen och till stranden, ligger man vid poolen så bjuds man på vatten. Frukosten är mycket bra och trevlig personal. Personalen är hjälpsamma, och om det skulle regna så får man låna paraplyer av dom.

 
2017-09-23

av Terese H

Underbar personal.

Ett fantastiskt rent och fräscht hotell där personalen gör allt för att få gästen att trivas och det lyckas dom verkligen med. På hotellrummet är det gratis Air-conditon , safetybox och där är även en vattenkokare med tillhörande nescafe och te, underbara sängar, det byts handukar varje dag utan att ens behöva be om det. När min man, som fyllde 50 år när vi var där, överraskade dom honom med att komma upp på rummet med en flaska champagne och två glas, vi blev helt mållösa och tårögda, vilken fin gest. Hotellet ligger på bästa stället med huvudgatan precis utanför utan att man blir störd på nätterna, nära till allt. Bästa stranden förutom den berömda Lalaria beach är då Koukounaries, busstopp nr 26. Jag kan varmt rekommendera både hotellet som får toppbetyg av oss och Skiathos som är en riktig pärla.

 
2016-10-09

av anita612015 Vadstena, Sverige

Mycket bra hotell

Fräscht hotell med bra och lugnt läge på en tvärgata till huvudgatan i Skiathos stad. Fina rum, dock lyhört mellan rummen. Underbar frukost, suverän service. Det lilla extra fanns alltid till hands i receptionen, paraplyer när det regnade, badlakan till stranden när solen sken. Inredningen genomtänkt i detalj - man blev imponerad. Vill bo här igen!

 
2016-09-27

av Tottemalm Halmstad, Sverige

Toppenhotell

Ligger mitt i Skiathos stad utmed den långa gågatan. Rankas som nummer ett på Tripadvisor. Jag förstår varför! Härliga rum med sköna sängar och kuddar. Städning varje dag, inget missades, nästan genant när de höll reda på alla våra saker. Frukosten mycket bra, med mycket att välja på. De två bröderna som äger hotellet samt deras personal gör allt för dig! Tipsar om allt du kan göra på ön! Det är 5 minuters promenad till gamla hamnen, 10 minuter till stranden. Runt hörnan hittar du mängder av restauranger och barer i de smala gränderna. Rekommenderas varmt!!!