Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Utsikten
-
Bemötande, service, informera om att det inte finns hiss på hotellet. Engelska språket hos personal, kampanjrummet var katastrof, ingen fungerande ac, luktade avlopp, sämsta sängar. Vidrigt rum=förstörd semester!!!!

Bekräftad gäst: 2021-07-17


6 av 10

+
Poolen och utsikten
-
Service var katastrof och de var så otrevliga. Vi beställde ett dubbelrum men fick två enkelsängar som var ihoptryckta. När vi frågade efter dubbelsäng sa de att det inte fanns på hotellet. Otroligt dåligt

Bekräftad gäst: 2021-07-17


4 av 10

+
Utsikten
-
Service, bättre beskrivning av hotellet, inga hissar många trappsteg till stranden svåra nivåskillnader. Maten bör hålla en standard för ett hotell med 4 stjärnor riktigt dåligt. Städning under all kritik då de inte dammsuger balkong plus rummet när de bäddar sängar slänger de i princip endast bäddlakanet på sängen som om man har hoppat på sängen.Tv funkade inte, ac på hotellet är den sämsta ac jag har varit med och att man skriver att det är ac är ett skämt den blåser ju bara lite luft..jätte varmt i rummen. Till sist inget bra bemötande okunnig personal och dålig service man fick i princip påpeka allt själv för att få den servicen man förväntar sig på ett sådant hotell.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Läget och rummets utsikt. Sköna sängar och kuddar!
-
Mer variation på maten. Vattenkokare på rummet. Rena handdukar och lakan lite oftare.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


5 av 10

+
Utsikten, fräscht.
-
Personal som arbeta i receptionen var sura och inte serviceminded över huvudtaget. Jätte tråkigt, vore roligare med ett leende och glada miner. Man drog sig för att prata med dom. Sen vid halvpension trodde vi att det ingick vatten iallafall, men icke och dom tog 3 euro för 0,75 liter vatten, galet med tanken på att småbarns familjer även åker dit. Sen gjorde dom allt för att vi skulle handla på hotellet första dagen och när ja fråga om närmsta supermarket sa dom i stan, och hänvisa till baren hela tiden för köp av vatten.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


6 av 10

+
Att det fanns restaurang, massage, bär och pool
-
Städningen byte av lakan oftare inte som nu en gång i veckan.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Trevlig bra personal och nära till stranden,bra service med bussar som kör till stranden och Skiathos stad.
-
Bättre meny vid poolen Måste finnas en super market . Dålig info för Apollos pärm fanns inte på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


5 av 10

+
Poolområdet
-
Hårfön saknades i badrummet. Mögellukt i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1961 omdömen
Utmärkt
 
1176
Väldigt bra
 
408
Bra
 
197
Mindre bra
 
109
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2021-07-16

Inlägg av Evageliak00

Besviken

Först fick vi ett rum där varken Ac, tv eller telefon funkade. Trötta och hungriga med två små barn efter resan fick vi vänta på en lösning. Deras svar: reparatören kommer kl. 18. 00. Detta var något vi inte accepterade som svar och tack vare killen som hjälpte oss med resväskorna kunde vi få ett nytt rum med en fungerande Ac och telefon. Tvn var inte programmerad i detta rum och orken om att säga till igen tog slut. Personalen i receptionen är väldigt okunniga tyvärr. Maten på hotellet var inte det bästa heller. Det enda positiva var utsikten och att det är nära koukounaries stranden. Fanns ingen hiss eller ramp. Icke familjevänligt hotell. Många trappor ner till stranden. 10 euro för solstolar. Maten uppe på den ”fina” restaurangen var allt annat en fint, och smaklöst. Städningen var usel. Har aldrig varit med om så dålig städning. Bild nedan på deras bäddning. Handdukar och lakan byttes inte på hela veckan. Jag rekommenderar inte detta hotell.

 
2020-08-08

Inlägg av 8enise

Fem plus!

Vi har spenderat 2 veckor på Skiathos Palace och har sedan dag 1 älskat det här stället. Om man vill njuta av en fantastik utsikt så finns inget bättre hotell på hela Skiathos, bilder gör sig ej rättvisa. Personalen tar stort ansvar för att vi som gäster ska känna oss lugna och trygga trots rådande situation med covid-19. Fantastiska rum och underbar personal, vi kommer tillbaka redan i år. Den här platsen måste upplevas. ♥️ Denise, Christofer och Marlon Bergstrand

 
2019-08-16

Inlägg av hakni Kristianstad, Sverige

Bra hotell

Bodde en vecka på detta stora hotell. Bodde i dubbelrum executive med stor balkong och havsutsikt(ny renoverat) och det var bra standard. Bra sängar och stor balkong med solsängar och möbler på balkongen. Dock väldigt varmt på balkongen, kunde bara utnyttja den på kvällarna. Badrummet höll också bra standard. Frukostbuffén var okey, pålägg och ostar m.m stod inte i kylda diskar, utan stod och "svettades", inte speciellt fräscht. Mycket barn vid poolen och solstolarna blev "paxade" snabbt, tidigt på morgonen. Hotellet har också en liten strand Maratha Beach, en fin liten strand med strandbar och handdukar. Dock blev denna också snabbt uppbokad, går att boka via appen Plazz.com, skulle man ha plats fick man vara på plats 09.00-09.30 på morgonen, annars var allt upptaget. Finns dock en större strand en bit ifrån hotellet Koukounaries beach också. Åt en kväll på deras takrestaurang och den höll bra klass, dock finns det lika bra restauranger i byn, för en billigare peng. Sammanfattning: Bra hotellet, om än stort, separat barnpool hade varit att föredra, alldeles för liten pool för ett så pass stort hotell.

 
2019-07-10

Inlägg av wolfgangm484

Semestervecka

Helt ok hotell och motsvarar sina 4 stjärnor, se dock till att få rum i den nybyggda delen, då det är stor skillnad i standard jämfört med övriga. Fantastiskt läge och ligger högt upp med vidunderlig utsikt. Så boka med havsutsikt. Vi tog halvpension inkluderat och rek varmt, bra pris för drygt 1000 SEK per person. Alternativen blir få annars, dvs många trappor att gå i med tanke på hotellets belägenhet. Därefter lokal buss för att nå andra matställen, så lite krångligare. Taxi går ju också bra samt vid vissa tider går hotellets bilar till Skiathos stad. Sista turen ca 19.30. Ta dig tillbaka gör du själv. Lokalbussarna fungerar utmärkt och går ofta. Hotellet har helt ok mat i form av buffé. Inget överflöd av alternativ, men är tillräckligt. Personalen serverar och kommer när du behöver hjälp, men kunde kanske vara snäppet charmigare och lite ”roligare”, det hade lyft stämningen. Men bra läge, lite off, men bra transportmöjligheter, fin utsikt, vacker vy från rummet med lagom stor balkong (inkl solstolar), Bra vandringsleder, men kuperat.

 
2019-07-03

Inlägg av TomasP1303

Överreklamerat hotell

Aircondition finns men fungerar ej, blåser bara varm luft. Trots upprepade påtalanden gjorde de inget åt detta. De skyllde på att det var så varmt ute och att ac: n fanns på taket. Det var svalare ute än inne på rummet !!! Minibaren skulle fyllas på dagligen enligt hotellpärmen på rummet men fylldes på endast 2 ggr under en vecka. Ingen Vingservice på hotellet, ingen vingpärm på svenska heller. Vi hade bokat ett rum med stor balkong men fick ett rum med liten balkong vilket påtalades och efter flera timmars tjafs med receptionen fick vi äntligen det rum vi betalat för, fast med obefintlig aircondition. Möblerna var konstiga, en stol av ståltråd som var väldigt vinglig och ett soffbord med ben som hade vassa hörn som man skar sig på flera gånger. Hit åker vi aldrig mer.