Silver Beach

Hotel Silver Beach i Koukounaries på Skiathos är enkelt och hemtrevligt. Här finns en mysig snackbar, pool i trädgården och kanske bästa av allt – hotellet ligger inom gångavstånd från flera av de fina stränderna som gjort Skiathos till en så populär destination i Grekland.


Rumstyper

Standardrum för 1-3 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Silver Beach i Koukounaries finns en pool i trädgården, den omges av solstolar och parasoller som gästerna kan låna. Det finns en pool-/snackbar som serverar förfriskningar och enklare rätter från lunchtid till tidig kväll.

Wifi ingår på htela hotllet. Hotellets reception är öppen dagtid och erbjuder kostnadsfri deponering.

Hotellet ligger på gångavstånd från fler av Skiathos finaste stränder. Närmast ligger Koukounaries Beach, men det är inte mycket längre till Agia Eleni Beach, Little Banana Beach eller Xenia Beach, längst är det till Banana Beach, men det är fortfarande inga större avstånd.

Ca 7 kilometer till Skiathos stad. Bussnätet är väl utbyggt på Skiathos och det är enkelt att ta sig runt på ön och mellan stränderna. Hyr du bil på semestern finns kostnadsfri parkering tillgänglig på hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Koukounaries

Skiathos Palace

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Panorama (Skiathos)

På hotell Panorama bor du i fina rum nära Koukounaries-stranden. Väljer du att stanna på hotellet finns här ett trevligt poolområde och en poolbar som serverar svalkande drycker. Från hotellet är det bara ca 100 m till det lokala centrumet i Koukounaries, där det finns supermarket, restauranger och fler barer.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel är ett lugnt hotell som ligger i närheten av stranden Koukounaries på ön Skiathos. Här finns en pool och barnpool, samt den kända gourmetrestaurangen Elia's som serverar modern grekisk mat. Hotellområdet är grönt och lummigt med både palmer och fina trädgårdar där det blommar.

Elivi

Elivi är ett snyggt designat hotellet med perfekt läge ovanför stranden på Skiathos. Här väntar ett semesterlugn inbäddad i pinjeträd och sköna pooler och ett stort utbud av restauranger med allt från grekiska specialiteter, asiatiska smaker till influenser från köken runt Medelhavet.