Rumstyper på Mandraki Village Boutique Hotel

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass och trädgårdsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 24-26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsvit premium med balkong eller terrass och trädgårdsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 28-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.