Kundomdömen om Mandraki Village Boutique Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

500 omdömen
Utmärkt
 
328
Väldigt bra
 
118
Bra
 
35
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-06-10

av HMPR Göteborg, Sverige

Inte något lyxboende

Vi hade verkligen sett fram emot att fira min födelsedag på detta hotellet efter att ha läst så mycket bra recensioner. Hotellet hjälpte oss även med vår transfer, vilket var uppskattat. Vi var i kontakt med hotellet innan och önskade oss ett bra rum, speciellt då vi hade ett firande att se fram emot. Vi fick ett lite opersonligt mottagande på kvällen och rummet var tyvärr sämre än vad vi hade tänkt och önskat oss. Utsikten var mot bakgården, en restaurang och vad såg ut som ett tält. Rummet kändes lite nergånget och inte helt rent (mögel i duschen). Duschen hade inget duschdraperi och det var frostad glasdörr in till badrummet, så man kunde inte få det mörkt i sovrummet när solen gick upp. Det positiva var att rummet var stort och tyst och sängen var skön. Frukosten på hotellet var bra, med mycket att välja på och oftast välkomnande personal. Däremot så fick vi ibland be om att vårt bord dukades för frukost, då personalen var mer intresserade av att kolla i sina mobiler. Poolområdet är fint med många solstolar och oftast var det inga problem att få en stol. Däremot så fattade vi inte i början att det var personalen som la poolhanddukar på varje stol på morgonen. Det hade varit bra att få den informationen vid incheckning. Vi frågade dagen innan avresedagen om vi kunde få möjligheten att checka ut tidigare då vårt flyg gick sent på kvällen. Men till svar fick vi nej, för städerskorna går hem redan vid fyra och hotellet är fullt. Vi fick ingen annan information. Detta hotell är stolta över att vara ett lyxigare alternativ, men vi måste säga att vi var besvikna. Både på servicen, rummet, att vi inte fick någon respons på att vi var där för att fira födelsedag och att vi inte kände oss speciellt omhändertagna. En kvinna i personalen gjorde sitt bästa med att vara riktigt trevlig och informativ, men det var det enda. Kändes som att det lades mycket mer tid på återkommande gäster. Så tyvärr kan vi inte rekommendera detta hotell.

 
2019-08-08

av 402christoffera Luleå, Sverige

Mysigt familjärt hotell

Super mysigt hotell, lite utanför Skiathos stad men va inga större bekymmer när de går buss bara några meter från hotellet med jämna mellan rum in till staden. Man kände sig verkligen välkommen och att dom var mån om att vi skulle ha en bra vistelse. Enda minuset aningen tråkigt frukost utbud.

 
2018-09-27

av Elin R

Familjärt

Ett trivsamt hotell med små hus i pastellfärger. Fantastisk serveringspersonal, som gjorde allt för att vi gäster skulle trivas. Saknade färsk frukt på frukosten, fanns bara vid något enstaka tillfällen under en vecka. Personalen i receptionen hade kunnat anstränga sig lite mer. Hotellet ligger ca 20 min bussresa från centrum, bussen går var 15 min. Till de finaste stränderna på ön var det gångavstånd.

 
2018-08-26

av Susanne J Hua Hin, Thailand

Toppenboende!

En härlig vecka på Skiathos. Mycket tack vare trevligt och mysigt boende. Vänlig och välkomnande personal som fick oss att trivas. Sköna sängar och fint stort rum. Promenadnära till fina stränder och bra restauranger. Hit kommer vi mer än gärna tillbaka.

 
2016-06-18

av karl609 Stockholm, Sverige

En upplevelse för alla sinnen!

Mandraki Village är ett mycket välskött hotell med fina rum och underbara frukostar. Vi har bott där två veckor fyra år i rad, och vi blir bara mer och mer entusiastiska. Rummen är rena och välordnade, frukostbyffén dignar av goda saker. Och en trappa upp ligger gourmetrestaurangen Elia's som är en sann matupplevelse. Hotellet drivs av det jättetrevliga äkta paret Christiana och Eugenios, som gör allt för att gästerna ska trivas. Eugenios är byggnadsingenjör utbildad i England och fixar snabbt alla tekniska fel som kan uppstå på ett hotell. Dessutom är hotellet mycket vackert designat och smakfullt inrett och har en jättefin trädgård fylld av bougainvillea, oleander och hortensior. En upplevelse för alla sinnen! Vi ser redan fram emot nästa besök på hotellet. Karin och Karl Nordlander, Stockholm