Kundomdömen om Mandraki Village Boutique Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

476 omdömen
Utmärkt
 
315
Väldigt bra
 
108
Bra
 
34
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-08-08

av 402christoffera Luleå, Sverige

Mysigt familjärt hotell

Super mysigt hotell, lite utanför Skiathos stad men va inga större bekymmer när de går buss bara några meter från hotellet med jämna mellan rum in till staden. Man kände sig verkligen välkommen och att dom var mån om att vi skulle ha en bra vistelse. Enda minuset aningen tråkigt frukost utbud.

 
2018-09-27

av Elin R

Familjärt

Ett trivsamt hotell med små hus i pastellfärger. Fantastisk serveringspersonal, som gjorde allt för att vi gäster skulle trivas. Saknade färsk frukt på frukosten, fanns bara vid något enstaka tillfällen under en vecka. Personalen i receptionen hade kunnat anstränga sig lite mer. Hotellet ligger ca 20 min bussresa från centrum, bussen går var 15 min. Till de finaste stränderna på ön var det gångavstånd.

 
2018-08-26

av Susanne J Hua Hin, Thailand

Toppenboende!

En härlig vecka på Skiathos. Mycket tack vare trevligt och mysigt boende. Vänlig och välkomnande personal som fick oss att trivas. Sköna sängar och fint stort rum. Promenadnära till fina stränder och bra restauranger. Hit kommer vi mer än gärna tillbaka.

 
2016-06-18

av karl609 Stockholm, Sverige

En upplevelse för alla sinnen!

Mandraki Village är ett mycket välskött hotell med fina rum och underbara frukostar. Vi har bott där två veckor fyra år i rad, och vi blir bara mer och mer entusiastiska. Rummen är rena och välordnade, frukostbyffén dignar av goda saker. Och en trappa upp ligger gourmetrestaurangen Elia's som är en sann matupplevelse. Hotellet drivs av det jättetrevliga äkta paret Christiana och Eugenios, som gör allt för att gästerna ska trivas. Eugenios är byggnadsingenjör utbildad i England och fixar snabbt alla tekniska fel som kan uppstå på ett hotell. Dessutom är hotellet mycket vackert designat och smakfullt inrett och har en jättefin trädgård fylld av bougainvillea, oleander och hortensior. En upplevelse för alla sinnen! Vi ser redan fram emot nästa besök på hotellet. Karin och Karl Nordlander, Stockholm

 
2016-06-17

av malmann Svedala, Sverige

Ett trevligt och personligt hotell

Hotellet är mycket trevligt och bra på alla sätt. Maten är både god och av bra kvalitet och all personal är trevlig och hjälpsam. Det enda som vi upplevde som negativt var att rummet som vi fick utifrån den rumskategori som går att boka via Ving, inte är i närheten av den standard som Ving väljer att visa bilder på. Ett tips är därför att själv boka hotellet för att kunna välja ett bättre rum än det går att få via Ving.