Plaza (Kanapitsa)

Hotell Plaza ligger på ön Skiathos med en kort promenad från den långgrunda stranden Kanapitsa. Hotellet ligger också i en lugn och grönskande miljö med utsikt över Egeiska havet . Här finns en pool med separat barnpool, poolbar och en trevlig restaurang som serverar både lunch och middag.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Plaza ligger på Skiathos, en av öarna i ögruppen Sporaderna, en kort promenad från stranden i en lugn och grönskande miljö.

På hotellet finns ett poolområde med separat barnpool och en poolbar som serverar svalkande drycker och snacks. Det är ca 100 meter till stranden Kanapitsa där flera vattensporter finns tillgängliga. Stranden är smal med grunt vatten och passar därför barnfamiljer. Härifrån kan man också ta en taxibåt in till Skiathos stad, resan tar ca 15 minuter.

Frukost serveras på takterrassen med utsikt över havet, det finns sittplatser både inomhus och utomhus. Vid poolområdet ligger hotellets restaurang som serverar traditionella rätter både till lunch och middag.

På hotellet finns en lekplats, ett litet bibliotek och bordtennis. Biljard mot avgift.

På halvön Kanapitsa finns flera stränder och badvikar, samt enstaka tavernor. Besök stränderna Koukounaries, Banana eller Lalaria. Minimarket finns vid Tzaneria-stranden.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.