Villa Youla

Nära centrum i Achladies på Skiathos ligger det lilla familjedrivna lägenhetshotellet Villa Youla. Här bor du några minuters promenad från stranden och ca en kvart med bil från Skiathos stad.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget älskar man natur och utsikt så älskar man hotellet.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Villa Youla passar dig som letar hotell efter läge och inte faciliteter. Hotellet är enkelt och ligger bara minuter från såväl strand som lokalt centrum i Achladies på sydöstra delen av Skiathos.

Hotellet ligger i lugna omgivningar på en höjd i Achladies. Härifrån har du tar en brant backa dig ner mot centrum och stranden. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 200 meter från hotellet. Bagaget transporteras separat.

Ca 4 kilometer till centrum av Skiathos stad och ca 200 meter till lokalt centrum i Achladies. På sandstranden ca 400 meter från hotellet finns solstolar att hyra och flera trevliga matställen kantar strandpromenaden. Härifrån finns det även möjlighet att ta taxi-båt till Skiathos stad och den gamla hamnen. Lokalbussen passerar också nära hotellet om du hellre transporterar dig per land.

Måltider

Inga måltider ingår.

Bra att veta

*Observera att internetuppkopplingen i rummen kan vara ostabil

Alla hotell, Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia är ett omtyckt lägenhetshotell som bjuder på en härlig utsikt över Egeiska havet. Här bor du i ljusa lägenheter som alla erbjuder gratis wifi och havsutsikt. När du känner för att bada i havet ligger stranden bara en kort promenad bort.

Esperides (Skiathos)

På hotell Esperides bor du i direkt anslutning till den populär stranden i Achladies, som omges av tavernor, barer och platser för vattensporter. Taxibåtar kan ta dig från stranden till Skiathos stad.

Vontzos

Vontzos är ett enkelt familjehotell på ön Skiathos. Hotellet ligger i en fridfull miljö bland rosenträdgårdar och lummiga träd precis intill sandstranden Achladies.

Suzanna

Lägenhetshotellet Suzanna har ett perfekt läge alldeles intill stranden i Achladies. I lägenheterna finns allt du behöver om du vill laga frukosten hemma. Hotellet erbjuder lägenheter i olika storlekar och ett poolområde med en separat barnpool. På stranden i Achladies finns det vattensporter och båttaxi till Skiathos stad.

Belvedere

Hotell Belvedere på Skiathos ligger några minuters promenad från den vackra sandstranden i Achladies. Här väntar en avslappnad vistelse där halvpension ingår.