Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Småskalighet. Bra roomservice. Nära till strand.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Läget.Nära till stranden och att det inte var några backar till och från hotellet. Det var lagom stort och bra rum. Städningen var mycket bra. Bra personal. Jag skickade ett mail till dom innan vi kom dit. Vi ville ha ett rum mot havet och det hade dom ordnat. Mycket bra gjort av dom. Se till att ni Apollo har kvar detta hotell så att vi kan återkomma till detta hotell igen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
Noggranna och städar ofta ! Tillmötesgående och hjälper till snabbt !
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Mycket trevliga rum och rent och snyggt. Fantastisk personal och service anda. Mycket bra läge till allt man kan önska sig. Många gäster som vi talade med vill absolut komma tillbaka, men det lät osäkert om Apollo kommer att ha med det i sitt program ! Det vore fruktansvärt om det inte blir så ! Vi har besökt hotellet under ca 25 år och vill absolut komma tillbaka. Vi räknar med att Apollo ser till att ha med Suzanna i sitt program. Det är väldigt många gäster som kommer tillbaka år efter år, vilket bekräftar hur omtyckt hotellet är.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Litet, familjärt med mycket patos!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Bra läge, trevlig personal, lagom stor.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


8 av 10

+
Lugnt, tyst och rent!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Ett hotel för oss som har svårt för trappor och backar nära affär, restauranger ,och härligt bad är väldigt fel att ni tar bort detta hotellet i era reseerbjudanden väldigt familjärt folk hade bott 9år 20 år 11 år alla som bodde där förstår inte varför detta hotell inte ska finnas med mer .är till för lugn semester och för alla. Barnfamiljer äldre med handikapp och äldre som vill ha det skönt. Även ungdomarna trivdes så bra. Familjen som äger hotellet gör allt för sina gäster. Hoppas ni tänker till om detta. För vi vill gärna åka tillbaka dit.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

0% av resenärerna rekommenderar

10 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
3
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-22

av 77ingay Mölndal, Sverige

Inte så bra

Slitet rum där takfläkten skramlade. Inte speciellt serviceminded personal som mest ignorerar sina gäster. Det regnade in i rummet vilket löstes med ett gäng handdukar som lades innan och utanför dörren.

 
2018-08-05

av sabinacarlsson Göteborg, Sverige

Semester

Trevligt lägenhetshotell som ligger nära stranden. Vi fick ett rum på våning 2 med delvis havsutsikt. Träd som skymde. Det ligger nära stranden och tavernor. Men, för att gå till buss och supermarket finns det inga trottoarer att gå på så det är inget att rekommendera för barnfamiljer med barnvagn.

 
2018-06-23

av Hannamalmo88 Malmö, Sverige

Mysigt lägenhetshotell

Superbra läge med närhet till strand. Enkla men mysiga rum, finns allt man behöver. Liten pool med få solstolar men behövs inte mer då det bara är få rum. Wi-fi finns i lobby och poolområde. Finns en båt som går till stan vid stranden, bussen till stan går utanför. Vi kommer tillbaka i år igen.

 
2022-05-29

av Roslunda

Hotell Susana Skiathos

Lovely hotell and service minded staff. We like the family who runs the hotell very much. A little hotell with wonderful garden and roses. Rooms in traditional greek style and plain. Supermarket,bakery and restaurants around the corner. A nice path down to the nice little Achladies Beach and taxiboat in to Skiathos town. Localbuss outside the hotell. We will definitely return!!!!

 
2019-08-18

av jaana444 Bålsta, Sverige

Great stay

Nice, quiet little hotel with good sized room and a kitchen with basic equipment. An additional room just next to ours for our daughter, perfect. It is by the main road but we weren't disturbed at all by the traffic. Clean and good service. A nice pool and fantastic roses in the garden. Close to bus stop to town (a 15 min. ride), supermarkets, ATM and a couple of good restaurants, a 300 meter walk to the long and nice beach with sun beds to rent. A really good place to stay!