Cape Mitikas

  • Vacker utsikt
  • Nybyggt poolområde
  • Gratis wifi

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Cape Mitikas är ett genuint grekiskt och familjedrivet lägenhetshotell som ligger i en lummig trädgård med olivträd och utsikt över Achladies-stranden. På sommarkvällarna syns ofta rödlysande solnedgångar och om nätterna glittrar havet under en stjärnklar himmel.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och den enkla helheten
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cape Mitikas är ett lägenhetshotell som består av två byggnader, Villa Thea och Villa Elia, med två respektive tre våningar. Här finns ett nybyggt poolområde med pool, barnpool (80 cm djup) och poolbar. Gratis solstolar och parasoll vid poolen. På stranden, som ligger ca 100 meter bort, finns solstolar mot avgift.

Gratis wifi i allmänna områden (hastigheten varierar). Snacks och dryck finns i poolbaren och vid baren på stranden serveras lättare måltider. Reception som är bemannad kl. 8.00-23.00. Ca 200 meter till supermarket. Från stranden kan man ta taxibåt till Skiathos stad. Parkering finns. Brant backe till hotellet och för att komma till stranden. Reception i poolbaren. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 400 meter från hotellet. Bagaget transporteras. Lokal trafik.

Måltider

Inga.