Träning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för par, singelresenärer och högpresterande proffsmotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris. Läs mer om Sports Inclusive längre ner på sidan.

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Vi erbjuder dagliga träningspass; gruppträningspass, ledarledda träningsklasser som funktionell träning, yoga, dansklasser och mycket mer. Nybyggt utomhusgym (box) för crossfit-träning/funktionell träning som vi kallar WOD Box. 3 nybyggda padelbanor och 2 tennisbanor med coachning och gruppspel. Vattensporter som kajak och SUP (stand up paddle board). Landsvägscykel eller gravel  Det finns tennisbanor och multicourt för 5-mot-5-fotboll och basket. Löpning och löprundor. Simning, löpning och givetvis tävlingsmoment varje vecka som ett aquathlon, löpning och veckans WOD-challenge.

Sivota Retreat – powered by Playitas är utvecklat av Apollo Sports och hotellets faciliteter är byggda för att ta emot motionärer och elitaktiva på alla nivåer.


Mer om träningen på Sivota Retreat – powered by Playitas

Här kan läsa mer om sport- och träningsutbudet på Sivota Retreat – powered by Playitas.

Gym

Padel

Padel

Gruppträning

WOD Box

Tennis

Cykling

Vattensport

Simning

Social aktiviteter

Löpning

Sportbokningen

Indoor Cycling

Indoor cycling


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Här kan du se vad som ingår i Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas.

Ingår i Sports Inclusive

Gruppträning & ledarledda träningspass
Gym. Nybyggt välutrustat med maskiner, cardiomaskiner, frivikter
Utomhusgym (WOD box/crossfit box)
Yoga
Padel (gruppcoaching 1-2 timmar/dag)
Tennis (gruppcoaching 1-2 timmar/dag) + bana och utrustning
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Löpning (joggingrundor, kartor mm)
Ledarledda cykelturer (MTB, landsväg och gravel)
Indoor Cycling (spin)
Multicourt (för gruppträning, 5-5 fotboll, basket mm)
Öppet vattensimning (på egen hand)

 

Mot avgift

Padel (Banahyra, utrustning & PT)
Cykelhyra dag/vecka (Landsväg & Gravel)
Vattenskidor & Wakeboard
Spa / Wellness center (behandlingar)
Simträning (PT)
Tennis (PT)
Personlig träning

 

Boka träningsresa, gruppresa eller läger

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett utmärkt hotell för dig som vill träna och toppa formen. Boka din träningsresa, träningsläger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.


Olympisk träningsstandard och Svensk Olympisk Camp

 

Apollo är officiell leverantör av Olympiska träningsläger till Sveriges Olympiska Kommittés (SOK) Topp & Talangprogram inkl. den Svenska OS-truppen. 

Sivota Retreat – powered by Playitas har från 2021 olympiskt träningsstandard där SOK har kvalitetssäkrat gymutrustning, sportinfrastruktur och träningsytor för att hålla olympisk träningsstandard.

Hotellet har bredden med unika möjligheter till fysläger/barmarksläger. Inramningen med bra och inspirerande miljöer för teambuilding, utbildningar och sociala aktiviteter samt möjlighet till vila och återhämtning vilket är minst lika viktigt som själva träningen för alla aktiva. Dessutom är det positivt för medföljande som inte själva tränar lika intensivt, och en klar fördel för aktiva som är borta länge och reser med sin familj.

I maj 2021 arrangerar SOK Olympic Camp, ett förberedande läger där delar av den tilltänkta truppen – aktiva och tränare, fyspersonal, kostrådgivare och administration deltar. Lägret innefattar träning i respektive idrott, men är även till stor del en lagbyggande aktivitet med syfte att svetsa samman truppen. Idrottsutövarna får byta erfarenheter mellan olika sporter och lära känna andra i truppen inför OS. Lägret används också till en hel del praktiska förberedelser, som klädprovning, ackrediteringsansökningar, fotografering och föreläsningar om OS-värdlandet. Lägret är anpassat till de restriktioner som krävs för genomförande av pre camp liksom lokala och nationella restriktioner.

Läs mer om vårt samarbete med SOK här.