Kundomdömen om Sivota Retreat – Powered By Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 434 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
En restaurang med meny att beställa ifrån. Inte bara buffé. Varför finns bara all info kring aktiviteter och annat på papper och anslagstavlor? Borde vara enkelt att lösa online. Väl hög volym från en del träningars musik som inte gick att undvika från stranden och i badet.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Allt! Fantastiskt! Framförallt personalen. Outstanding! Otroligt proffsiga, vänliga, serviceminded och flexibla. En dröm at jobba med!
-
Tak över plattformen för skugga. Tältduk tillgänglig över multicourten. Inte tillåta att gäster "paxa" solstolar på bryggan. "Fullt" redan 08 när jag simmade men utan någon alls där.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
Trevlig personal och mycket aktiviteter
-
Mer variation på lunch/middag

Bekräftad gäst: 2021-09-14


9 av 10

+
Gratis sup, kajak paddel på vissa tider. All personal var supertrevliga!!!!!
-
Rökförbud!

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Aktiviteterna och den trevliga personalen.
-
A la cart restaurang. Bättre möjligheter till bad i havet. Själva hotellet har ingen strand med solstolar.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
All träning som erbjöds, Möjlighet till pool och nära till havet. Kändes inte som att det var så mycket folk överallt då det va utspritt med vad som fanns att göra. God hotellfrukostbuffé!
-
I pandemi tider skulle jag säga information kring hur handskar o munskydd hanteras. Möjlighet till att boka träningspass i en app kanske.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Fina omgivningar och mycket aktiviteter att välja på, bra gym! Trevlig personal (hotell och Apollo) och bra ordnat med covid-åtgärder. Bra mat med mycket att välja på, även som vegetarian. Överlag en toppenvecka!
-
Vi hade väldigt dåligt Wi-Fi på rummet och var lite besvikna på två 90-sängar istället för dubbelsäng. Kylskåpet fungerade inte heller. Hade önskat bättre märkning av vegetariskt på buffén, vi frågade kockarna men även de sa fel en gång. Också tråkigt att många sallader hade ex bacon i, det tog bort många alternativ för oss. Saknade 2,5kg-plattor på gymmet. Blir du lätt åksjuk så ta en plats långt fram i transferbussen då det är slingriga vägar stundtals.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


8 av 10

+
Standard på hotellrum, omgivningar, bra sängar, träningsmöjligheter, riktigt bra mat på buffén, extra plus med gratis kajaker och supbrädor. Stor variation på träningsmöjligheter, bra instruktörer, tillmötesgående personal. Duktig och närvarande hotellchef. Ett hotell som faktiskt utan övermod kan klassas som 4+ istället för 4. Riktigt bra kvalitet vs pris
-
Alla aktiviteter bör kunna bokas med en app. Enklare med överblick samt mer modernt. Kaffemaskin i restaurangen må bara lyxig i Grekland, men det är flytande instant coffee i maskinen något som skandinaviska gäster inte uppsakttar. Det måste gå att få en ordentlig espresso, latte, capuccino, cafe americano etc som är gjor på nymalda bönor år 2021. Ta betalt för det för kunder är beredda att betala extra för det. Bar öppnar inte förrän 9 så det var inget alternativ att köpa kaffe i baren och ta med till restaurangen på frukosten om man inte åt efter 9 (vilket de flesta inte gör på ett träningshotell) Detta var faktiskt det sämsta med hotellet men det ensamt gör att jag är tveksam till att åka tillbaka. Ordentligt kaffe i samband med måltid är en hygienfaktor idag.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


9 av 10

+
Att dess träningskoncept attraherar en viss typ av hotellgäster. Trevligt att det är bara folk från Storbritannien, Danmark och Sverige, "sportiga", artiga, trevliga människor. Det är också svårt att slå hotellets läge precis vid vattnet.
-
Avlopp-systemet behöver konstant underhållning då det luktar illa här och där inom hotellområdet. Utöver detta har vi råkat ut det i vårt rum (706) under några dagar. Det är ett måste att det fungerar.

Bekräftad gäst: 2021-08-31


10 av 10

+
Läget vid vattnet så man kunde simma i en fin skyddad vik, bra cyklar (både mtb och linjecyklar).
-

Bekräftad gäst: 2021-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

728 omdömen
Utmärkt
 
514
Väldigt bra
 
160
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-06-27

av katarinaw59 Stockholm, Sverige

Vackra omgivningar utan stress.

Jag var lite orolig innan jag åkte att det skulle kunna vara lite hysterisk stämning på ett sporthotell. Men så var det inte alls! Hotellet är som många skriver byggt i en backe och klättrar liksom uppåt från havet. Det gäller att ta med sig sina sker från rummet så man slipper gå fram och tillbaks i onödan. Bor man i bungalows som vi gjorde ligger de dessutom längst bort och högst upp från havet. Men å andra sidan är utsikten FANTASTISK från hela området. Dessutom är trädgården / området varsamt och vackert renoverat med fin stenläggning och mycket grönska. Inga höga byggnader heller . Havet är kristallklart och badområdet är avspärrat för båtar så man kan känna sig säker att bada eller simma en längre runda. SUP boards och kajaker lätt att låna. Min dotter prövade vattenskidor som de tog 30 Euro för. (10 min) med väldigt bra instruktioner / seriöst utan stress. Det var för varmt när vi var här för att delta i cykler eller löpturerna men vi deltog i de flesta andra typer av aktiviteter. Jag gillade Woodbox kl 09 bäst medan mina ungdomar uppskattade Padelspel med instruktör ( ingår i priset) bäst samt den avslutande Padelturneringen. ( vi reste med Apollo. Hotellet var för tillfället utan Britter då de inte hade resor fin pga Covid så gott om plats överallt vid pool, mat etc.)

 
2019-07-14

av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

av fredrikb692 Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2021-09-20

av JudiandStu Maidstone, Storbritannien

Another fab Neilson holiday

This was our second visit to the Sivota Retreat. The hotel has benefitted from some investment over recent years with the hotel facilities, restaurant, gym and fitness areas all looking great. The collaboration with Playitas is working well most of the things we go on a Neilson holiday for still being there (cycling, kayaking , paddle boarding, exercise classes) The food was improved from the last visit - there is plenty of choice with a focus on fresh fruit, vegetables and the vegetarian offering was good. I spent most of my holiday with the beach team, they are doing a great job this year with all the changes. I went on all the kayak, sea kayak and paddle board trips, some of them more than once! Spent lots of time on the water exploring goat island and the interesting coast line. Also went to some exercise classes (taught in Swedish by the Playitas team but they all speak some English and are happy to translate the important points) I also did some of the more gentle bike rides, the resort is in a very hilly location so thank you Victor and Chris for the encouragement to keep going up the hills. We enjoyed every bit of our 2 weeks - would defiantly go back again another year.

 
2021-09-11

av Maria N

Neilson holiday and relax.

Such value for money , we went Kayaking, waterskiing , sup board and many more activities all included. The food was delicious and staff are so friendly. Absolutely perfect holiday. The hotel did the covid test so we did it there at the fraction of the price of UK.