Kundomdömen om Sivota Retreat – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 1156 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det fanns en hjärtstartare. Vilket borde stå i informationen man fick vid ankomsten. Maten ok.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


10 av 10

+
Så härlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


7 av 10

+
De fina rummen, utsikten och personalen. Bra träningsmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


8 av 10

+
Utsikten. Trevlig personal. God mat. Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


9 av 10

+
Fint rum, bra utsikt, bra ordnat med träning. Bra sol möjligheter vid stranden med solsängar.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

745 omdömen
Utmärkt
 
529
Väldigt bra
 
162
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-07-14

av Carcap Stockholm, Sverige

Underbart hotell med fantastisk vy och bra träningsmöjligheter!

En fantastisk resort med jättebra träningsmöjligheter. Allt ingick förutom hyra av Padel och tennisbana. Resorten ligger så vackert på en kulle. Fast det var fullbelagt så kändes det inte så. Ingen trängsel någonstans. Vyn från hotellet är magiskt vacker. Det är mycket trappor upp och ner så det är inget ställe för de som har problem att gå. Ner till den mysiga hamnen tog det bara 10 min att gå. Uppförsbacke när man ska hem men det var inga problem. Många tog även taxi den korta biten. Massor med restauranger och trevliga ställen att sitta på och ta en drink och titta på den vackra solnedgången. Vi tog helpension och frukosten var superbra. Både varma och kalla rätter. Yoghurt och en massa frön/müsli fanns, även massa färska frukter. Flera olika brödsorter och skinka och ost. Lunch och middag får 3 av 5 i betyg. Maten var många gånger lite smaklös men det fanns i alla fall olika rätter att välja mellan. Jättegoda sallader både färdigblandade och som du kunde blanda ihop själv. Mycket färsk frukt till efterrätt och en massa söta efterrätter för de som gillar det. Fanns både bröd och ostar att tillgå även till lunch och middag. Med tanke på vad man betalar för helpension så var det ändå värt det. Personalen supertrevlig och det var lugnt och fridfullt på hotellområde. Det vi uppskattade mest var definitivt läget och träningsmöjligheterna. Gymmet var bra utrustat och vyn var magisk. Detsamma crossfitytan där yogan också höll till. Bra paddelbanor, 3 st. Stort plus att det var gratis lån av SUP och kajaker. Vi är så nöjda så vi kollar redan igen på att återvända nästa år.

 
2021-06-27

av katarinaw59 Stockholm, Sverige

Vackra omgivningar utan stress.

Jag var lite orolig innan jag åkte att det skulle kunna vara lite hysterisk stämning på ett sporthotell. Men så var det inte alls! Hotellet är som många skriver byggt i en backe och klättrar liksom uppåt från havet. Det gäller att ta med sig sina sker från rummet så man slipper gå fram och tillbaks i onödan. Bor man i bungalows som vi gjorde ligger de dessutom längst bort och högst upp från havet. Men å andra sidan är utsikten FANTASTISK från hela området. Dessutom är trädgården / området varsamt och vackert renoverat med fin stenläggning och mycket grönska. Inga höga byggnader heller . Havet är kristallklart och badområdet är avspärrat för båtar så man kan känna sig säker att bada eller simma en längre runda. SUP boards och kajaker lätt att låna. Min dotter prövade vattenskidor som de tog 30 Euro för. (10 min) med väldigt bra instruktioner / seriöst utan stress. Det var för varmt när vi var här för att delta i cykler eller löpturerna men vi deltog i de flesta andra typer av aktiviteter. Jag gillade Woodbox kl 09 bäst medan mina ungdomar uppskattade Padelspel med instruktör ( ingår i priset) bäst samt den avslutande Padelturneringen. ( vi reste med Apollo. Hotellet var för tillfället utan Britter då de inte hade resor fin pga Covid så gott om plats överallt vid pool, mat etc.)

 
2019-07-14

av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

av fredrikb692 Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2022-10-02

av Chris_kI4669JY

Fun, fitness and new friends

Don’t let the number of steps in the Retreat put you off. If you are looking for an activity holiday that includes fitness and relaxation classes, challenging cycling, a wide variety of water sports, padel or normal tennis and a gym - then this is the perfect holiday for you. The Retreat is set in a stunning location and the staff could not have been more friendly, professional and encouraging. I met new friends and came home fitter than when I arrived (and I still managed to enjoy the great food and the cocktails in the bar). The hotel accommodation is of a good standard, very clean and comfortable. I tried new activities in this stunning setting, like paddle boarding and enjoyed some great kayaking group trips, as well as a group cycle ride to Perdica, for example. I have never been so busy on holiday! Unlike me, if you are a hard core cyclist then there are plenty of even more challenging rides for you to try and the stretch classes in amongst a busy programme of fitness classes will really help with tight muscles. I am sure my experience was not a one off and that Neilson’s Sivota Retreat must be consistently amazing because so many guests told me they return again and again. I know I will.